tirsdag 3. mai 2011

THOR

Jeg og Mr.Sigyn var på kino sammen i går kveld!! For første gang på 6,5år!! Det var superkoselig og deilig å bare kunne ta seg en liten tur bort bare vi to :)
Vi så filmen Thor. En film med masse action, masse lyd, litt kjærlighet og mye fint å se på!
For første gang fikk jeg også oppleve hva dette greia med 3Dfilm er for noe... Var på kino sammen med Storegull, men da hadde jeg bare 3Dbrillene på og ikke mine vanlige briller... Da var alt helt flatt... Men da jeg tok mine egne briller innenfor 3Dbrillene ble det noe helt annet! Skal man se denne filmen er det viktig at man legger fra seg alle forestillinger man han fra før om norrøn mytologi... Men jeg likte filmen jeg!
Det er vel ikke noen som symboliserer mann med stor M mer enn selveste Thor?? Vel... muligens Odin da, men ;)
4 kommentarer:

 1. :) Å, så deilig med alenetid og kino med mannen!!! Her stakk husbonden på kino i helgen, og var veldig fornøyd etter å ha dett Thor! Får vel nøye meg med å se den i 2d på tv'n her hjemme etterhvert.

  ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. herlig med kinobesøk, det blir så altfor sjelden her i huset også:) Vi har tradisjon med å ta med barna på kino i mellomjula:) Nå er de store, men kino med mamma og pappa i mellomjula blir det læll:)
  Mye fint å se på ja, det ser jeg av det øverste bildet;)
  Må kanskje lure med meg mannen og se den, har to kinobilletter vi har fått i gave også vi:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. <3 Det unner jeg deg virkelig, søss! :)))

  SvarSlett
 4. http://vi.sualize.us/tag/blonde%20hair/

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!