tirsdag 17. mai 2011

Kvelden etter Dagen

Da er den store dagen, 17. mai, på hell og vi har hatt ei super feiring! Vi var kjempeheldige med været for det høljet ned da vi gjorde oss klare for å gå ut, men da vi kom oss ut, skinte sola!! Vi hadde pyntet oss i vår beste finstas og gikk i tog sammen med barnehagen til ungene


Da vi kom hjem, dekket vi bordet og gjorde siste innsats med maten før gjestene kom. Jeg ble kjempefornøyd med bordet! :) Her i Trøndelag skal de ha sodd til middag på 17.mai og det er jo kjempelettvindt! Bare kjøpe ei bøtte med sodd og koke poteter og gulrot til :) Ikke at sodd er min favorittmat akkurat, men det er helt greit...Til dessert hadde jeg laget mini pavlova med limekrem og bær!! Imponert over meg selv!! Har aldri lagd no slikt, men de var kjempegode!!! Fant oppskriften her. Også så fine de ble!!

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en perfekt 17.mai :) Og de pavlovagreiene så deilig ut.. Men for å være ærlig hadde jeg ikke forventet mindre av deg ;)

  Her blir det grillribbe, og ikke sodd :-p

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne vært gjest ved bordet ditt og spist sodd jeg!

  SvarSlett
 3. Mmmm - pavlova! DET er godt det! Og jeg har kjøleskapet fullt av eggehviter, kanskje det kommer en pavlova-anledning snart?

  God natt etter lang dag!

  SvarSlett
 4. Høres ut som en koselig 17 mai feiring, og pavlovan så helt nydelig ut.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!