tirsdag 31. mai 2011

Kjøkkendrømmer....

Jeg har så lyst til å pusse opp kjøkkenet... Men... Vi har jo en drøm om å kjøpe hus, så vi vil ikke bruke så veldig mange penger på dette... Har vært å fått tegnet kjøkken, men ble ikke helt fornøyd med det... Så jeg lurer på om jeg skal ta en kjapp fornyelse... Men selv om jeg tror ideen ikke er så værst, synes ikke min kjære at ideen er god i det hele tatt...Jeg tenker at jeg kan lakkere underskapene i sort høyglans, ha en sort benkeplate med sort vask... Så ha hvite overskap...
Er dette dumt i et lite kjøkken??
Nå er ikke mitt kjøkken slik som dette, men...


12 kommentarer:

 1. E likte ideen og bilde i midten viser jo at det blir skikkelig kult i et vanlig kjøkken også:))

  Veronika

  SvarSlett
 2. Tror det kan bli veldig fint jeg!
  Klem

  SvarSlett
 3. for beginners like me need a lot of reading and searching for information on various blogs. and articles that you share a very nice and inspires me .
  cara menggugurkan kandungan
  obat aborsi
  kalkulator kehamilan

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!