søndag 29. mai 2011

Kan jeg spørre dere om noe?

Jeg kom over en konkurranse på nett som er i regi av Bergene Melk... De skal kåre Norges vakreste sted... Så jeg fant frem et par av bildene jeg tok i påsken da vi var på hjemplassen min på ferie... De er ikke de beste bildene sånn helt teknisk, for jeg er fortsatt nybegynner på foto, men jeg vil prøve meg... Dette er virkelig mitt paradis!
Hadde blitt kjempeglad om noen av dere hadde kunnet stemme på meg!!!
Hvis du trykker på bildene kommer du til det bildet i konkurransen....Ha ei suuper uke alle sammen!!

5 kommentarer:

 1. Da har jeg stemt! Legger meg til som følger hos deg også jeg! Fin blogg, og fine bilder!! :)

  Hilsen fra fruen!

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for gratulasjoner til lillesøster:) Jeg syns også det er en herlig alder!
  Pompom´ene kan du se hvordan man lager her: http://www.marthastewart.com/how-to/tissue-paper-pom-poms-how-to#slide_1

  -Og selvfølgelig kan jeg stemme på deg! Ser ut som et vakkert sted:)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!