søndag 29. mai 2011

Kake og hipp hurra!!

Gratulerer til Stine som konfirmeres i dag!! Jeg fikk et lite oppdrag fra mammaen  hennes tidligere denne uken... Nemlig og lage en kake hvor temaet skulle være hvitt og lilla... Jeg har aldri i mitt liv bakt et vellykket sukkerbrød, så jeg ble litt svett... Jeg bruker nemlig å kjøpe bunnene ferdig...
Så fikk jeg et tips fra en kollega: Når du tar kaken ut av ovnen, så snu den opp ned... For da kan jo ikke kaken klappe sammen! Lurt!!Kaken er pyntet med marshmallowfondant... En ny opplevelse for meg... Noen sa at dette var mindre klisete enn marsipan... Jeg er uenig!! For et kliss!! Men det sier seg kanskje selv når det er laget av smeltet marshmallows og melis? Jaja... Håper kaken smaker og gratulerer til konfirmanten!!

5 kommentarer:

 1. Fikk ikke noe særlig vann i munnen nå :-p

  SvarSlett
 2. Nydelig kake, den smaker sikkert som den ser ut, ja nydelig;)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Wow, den kaken var lekker! :) :)
  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Så flott kake! Kan du ikke fortelle om hvordan du lager fondanten? ser veldig lekkert ut :-)
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!