søndag 1. mai 2011

Herrrlig helg!!

Denne helgen har vært superdeilig!! Den eneste som har vært litt synd er at Mr.Sigyn har arbeidshelg, så han har ikke kunnet nyte den i sin helhet sammen med oss...
Men vi har kost oss masse!! Lørdag dro vi på gartneri og kjøpte litt blomster Det er så koselig å få plantet litt utenfor døren! Jeg er kjempedårlig med blomster, så disse må nok byttes ut iløpet av sommeren en gang men forhåpentligvis holder de ihvertfall til 17.mai ;)I dag dro vi på tur til ei strand sammen med et par venninder og deres barn. Det var kjempekoselig!! Håper på å få vise frem bilder fra turen, men jeg må vente på at AnnKristin (misc;retro) blogger først, så jeg kan låne bilder fra henne... Mitt kamera lå nemlig hjemme uten strøm... (BOMBE!! Jeg er nemlig mesteren i å glemme å lade ting!! Som mobiler og kamera og slikt...)
Etter turen dro vi hjem og spiste middag, før vi tok oss en tur til svigers... Der fikk ungene kose seg i hagen :) Og vi voksne kunne drikke kaffe :)

Jeg hadde endelig fått liv i kameraet mitt, og da klarte jeg bar ikke å la være å fotografere noen av de tingene som spirer og gror i hagen der! Våren er virkelig en favoritt hos meg!!3 kommentarer:

 1. nydelige bilder og ei herlig helg:)
  Skal kjøpe litt sommerblomster idag jeg, er heller ikke spesielt dyktig med blomster:)
  Blir nok mest stemor, de tåler da litt;)
  Det ble fint i krukkene dine:)

  Fin uke ønskes deg med klem fra Trine:)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!