mandag 9. mai 2011

Enda en strålende dag og noen nye prosjekter :)

Da er enda en strålende dag på hell og vi er litt brunere enn i går og har kost oss masse ute!! Det har faktisk vært så varmt mellom husene her at vi ikke kunne sitte ved veggen!!! Det sto utrolige 23grader på gradestokken på baksiden i skyggen.... *rister på hodet*
Ungene har holdt på med skikkelige sommeraktiviteter for å kjøle seg ned og det kunne trenges!
Her springer de i sprederen på asfalten

Jeg har syslet litt i hagen og har noen nye prosjekter på gang... Her ligger frøene til erteblomstene i vann... Skal plante dem i morgen

Her er det frø til sukkererter... Gleder meg til vi kan smake på de ferdige sukkerertene!! (hvis jeg får det til da...)

Jeg var hos ei supersnill venninne en dag og hun hadde masse stiklinger som jeg fikk!! Vet ikke helt hva alt dette er, men det blir spennende!!
Den øverste her er ihvertfall peppermynte... Fikk servert en nydelig hjemmelagd peppermynte te, så det er definitivt noe jeg skal lage!!

Dette vet jeg ikke hva er, så hvis noen vet det, så rop ut!

Mener at hun kalte denne for "kyss meg over gjerdet" Et morsomt navn synes jeg!!

Kan dette være blåveis?

6 kommentarer:

 1. Det er så gøy når det spirer og gror! Den beste tiden på året, spør du meg (til tross for at jeg har heftig pollenallergi...).

  SvarSlett
 2. JA det er deilige dager! Så heldig du er som har en venninne du kan få stiklinger av. Kommer til å bli flott i hagen din.
  Klem

  SvarSlett
 3. så heldig du har vært, som har fått planter!! ved første øyekast ser det ut som at nr 2 er en bjørnerot, og den siste er en blåveis ;)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!