mandag 16. mai 2011

Dagen før dagen

Ja, da er det jaggumeg dagen før dagen igjen... Synes ikke det er mange dagene siden vi sist "dolla" opp familien og gikk i tog i surt og kaldt vær.... Ser ut til at være blir ganske uforutsigbart i år også, men dagen blir nok fin likevel...
Før jeg visste ordet av det hadde jeg vært skikkelig impulsiv og bedt svigers og svogeren på middag i morgen!! Enn det! Ikke helt gjennomtenkt, men nå er alt under kontroll igjen og vi gleder oss til i morgen. Maten er klar, isen er i fryseren, så det eneste jeg må gjøre er å koke potet og pynte ei bløtkake i morgen...
Har til og med tilberedt bordpynten!! Her er en liten smakebit :)


Har også med prøvd meg på bakefronten!! Mini Pavlovaer! med limekrem og friske bær!! Bunnene er ferdige, så det er bare å legge siste hånd på verket når det er klart for dessert :) Klarte ikke å vente til de kom ut av ovnen med å ta bilde.... ivrig.no...

1 kommentar:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!