lørdag 2. april 2011

Redesign av stol

Å trekke trakk trekt har trukket????? Hva heter det egentlig? Jeg har trukket om en stol? Ja, vi sier det sånn... Endelig er en sånn nesten presentabel.... Denne stlen er faktisk utrolig god å sitte i! Og i tillegg var den utrolig vanskelig å lage nytt trekk til...Den er jo så kurvet!! Meeen det glemte jeg visst å tenke på da jeg fannt den på Bruktbo på Mule (Levanger) til den nette sum av 150kr!
Trekket er litt skrukkete noen plasser, men til mitt forsvar må jeg få legge til at det stoffet jeg har brukt, kanskje ikke var det beste... Men jeg liker den nå i alle fall :)
Jeg må nok lage et nytt trekk til puta som ligger oppi, for den har raknet i bakkant... Tenkte jeg ville ha et fint stoff på puta, for å live den opp litt, men den retrogardinen var ikke spesiellt godt egnet for noe annet enn å være fin og gardin....
Men den skal få være som den er en liten stund...
De teakhåndtakene har jeg jo blogget om før her, for de var et skikkelig hodebry... De var ikke skrudd fast g jeg fant ikke noe som indikerte hvordan de var festet, så jeg gambla og vannt :) De var limt, så jeg måtte bryte de av uten å ødeløegge dem :)
 Når jeg ser på bildene ser jeg virkelig for et behov det er for nye gulv her.... Men det blir!! I det minste er de retro ;)

Håper alle sammen har en superfin helg!!!

5 kommentarer:

 1. BRA jobba!
  Litt skrukker må man jo regne med når det er første gangen - imponert jeg!:)

  SvarSlett
 2. :) lekker stol!!! god søndag i morgen:)

  SvarSlett
 3. Synes ikke det gjorde noe at det ble litt skrukkete. Bra jobba, flinka! :)

  SvarSlett
 4. Stolen ble veldig fin!
  Klem

  SvarSlett
 5. stolen blei jo flott den - jeg har ne gyngestol som står for tur. Holder på å samle mot til å begynne .....
  Ha en fin ny uke

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!