fredag 15. april 2011

pynt, påske, joggesko og ferie!!!!

Da har jeg endelig et lite kvarter til overs slik at jeg får blogget litt :) Det har vært hektisk i det siste og grunnen til det skal jeg blogge når jeg rekker det :)
I kveld reiser vi på påskeferie!!!!!!!!!!!! Det skal bli så deilig! Vi har litt av en biltur foran oss, men det pleier å gå bra. Ungene er kjempeflinke!! Og litt DVD og andre bestikkelser funker fint for å få gjort unna 72 mil på en dag :)
I går kom storegull hjem med dette nydelige hjertet han hadde laget til meg i barnehagen :) Slike ting kan virkelig smelte et mammahjerte!!


Lillemor hadde også med seg noe fra barnehagen i går ) Jeg skjønner jo at hun kanskje ikke har gjort alt selv, men jeg synes de er søte uansett!! Disse har hun sagt at vi skal ta med på påskeferie, så vi får se om vi klarer å frakte dem uten at de blir ødelagte :)

Et sikkert vårtegn er jo hestehoven.... Ungene hadde plukket masse hestehov til meg en dag :) Synes de lyser opp på hylla :) Husker så godt fra jeg var lita at et høydepunkt med våren var noen stakars hestehov i et eggeglass :)

Tenkte jeg skulle vise frem karsen vår :) For nå har den vokst seg stor og fin :) Dette skal jeg gjøre neste år også!!

5 kommentarer:

 1. Herlige bilder!:D

  Gooood tur nordover!:)

  Miss you already <3

  SvarSlett
 2. Deilig med de små gavene ungene har med seg hjem fra barnehage og skole....ligger masse kjærlighet og energi i de:) Ønsker dere en kjenpedeilig ferie - vi skal også på langtur...tre uker med deilig sol og varme :)

  KlemMarit

  SvarSlett
 3. Koselig med flott pynt!!!

  klikk deg inn til meg og bli med på konkurransen, lykke til!!!

  Fin fredag!!

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder! Kos dere på ferie og lykke til på bilturen.
  Klem

  SvarSlett
 5. god tur - vi legger også ut på påsketur i morgen, 60 mil psørover på oss. Mp3, dvd og div annet er et must, ja ....
  God påske

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!