søndag 3. april 2011

Nytt bilde og ei Herlig helg!!!

Ja, så senker søndags kvelden seg over huset etter ei kjempekoselig helg!! Været har vært perfekt og vi har alle et hint av solbrendthet i kinnene! Endelig ser det ut til at våren er kommet til Trøndelag :)
Jeg har fått opp de nye knaggene i gangen og tatt ned et sett, for alle knaggene vi hadde var så høyt oppe at ungene ikke klarte å henge opp jakkene sine... Så etter å ha sett meg lei på jakker på gulvet, måtte vi til med nye... Kjøpte de på e-bay for en billig penge... Det dukket opp et problem da jeg tok ned de gamle da... Det var masse stygge hull bak dem! Så jeg måtte lage et enkelt og lyst bilde som passet i den bittelille gangen vår... Dette var fort gjort foran tvn på lørdag :) Et tøystykke og litt papir fra Panduro som jeg klipte fugler av :)


Synes ihvertfall at knaggene er fine da :)

Da vi satt ute, kom plutselig denne karen flyvende!! Det ser bare så herlig ut!!

Alle måltidene (foruten om frokost) ble inntatt ute i det nydelige været :)

Og ikke minst så ble syklene tatt frem fra glemselen under snøen!! Utrolig herlig!! Storegull har plaster på begge knærne og hull i buksa etter en lang og aktiv dag ute :)

11 kommentarer:

 1. Du er altså så flink! Og så mange fine bilder :)

  SvarSlett
 2. Det ble kjempefint bilde, og for noen herlige knagger!
  Vi har også nytt våren i helga. Ungene har ryddet og vasket i dukkestua, de voksne har ryddet i hagen og vi har tatt den første kaffekoppen ute. Håper bare det holder og ikke blir snø igjen. Nå har vi blitt lurt så mange ganger og er mektig lei av snø!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Så flott bilde du har laget!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hærlige bilder!! Og dagen kan jo bare bli bra når man starter den med så mye fargerikt fra Rice og Eva Solo!

  Klem!

  SvarSlett
 5. Så ut som ei herlig helg:)

  SvarSlett
 6. Titter innom bloggen din for første gang! :-) For et nydelig bilde du har laget! Er det grein-mønstret stoff du har brukt som bakgrunn? Utrolig nydelig ble det! Så flink d er! :-)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!