søndag 10. april 2011

1,5 døgn i misc;retros rike :)

Ja, da har vi kommet hjem og de yngste har tatt kveld :) Vi har tilbringt det meste av dagen i dag og hele lørdagen sammen med Ann Kristin og jentene hennes. Vi har kost oss masse med mye godt og ungene har lekt seg masse både inne og ute. Lillemor har da sovet på sofaen det meste av dagen i dag, for hun er ikke helt frisk, men det kommer seg vel :) Jeg hadde gledet meg til å ta noen fine bilder der som jeg kunne dele med dere, men hva hjelper vel det når minnebrikken til kameraet sto i datamaskinen hjemme? Så det ble mobilbilder i dag... Tok faktisk noen fine bilder av de nydelige tulipanene hennes og av de knallfine gule ricekoppene, men de har på mystisk vis forsvunnet bort fra telefonen min....
Alt i alt har helgen vært suuuper !!!


Må jo tilføye at vi som begge hadde gledet oss til bloggtreff, måtte avlyse på grunn av syke barn/ingen barnevakt/jobbende gubber.... Håper virkelig vi har mer hell med oss neste gang!!!

4 kommentarer:

  1. Takk for ei toppers helg!!!:D glede mæ t neste gang!:)))

    SvarSlett
  2. Så trivelig med venninnehelg!
    Ja, jeg savnet dere på bloggetreffet, men det blir sikkert flere treff:-) Kjempeartig gjeng! Etter påske kan vi jo ta et bloggetreff vi tre!

    Ha en finfin uke!

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!