lørdag 5. mars 2011

Trøtt i trynet...

Så er lørdagen her :) Julhuuu!! I går var det da selvfølgelig fredag og det var karneval på jobben min... (derav bildet) Tok bildet med mobilen i full fart i garderoben. Karneval er vel noe med den gøyeste dagen for barna og også noe med den mest slitsomme dagen for de ansatte  :) Men det er morro også altså... Ihvertfall hvis man ser bort fra at jeg ikke liker å kle meg ut... På jobb ihvertfall... Men det gikk bra, unger og voksne var fornøyde... 
Litt merkelig innlegg dette her, men jeg håper jeg kan klare og koke sammen noe litt bedre litt utpå dagen :)Nå skal  Jeg se om jeg kan finne klær til ungene og meg selv slik at vi kan finne på noe gøy i dag også!! :) Lørdag er digg!


3 kommentarer:

 1. Artig bilde og koselig blogg, har lagt meg til som følger. Gleder meg til å følge deg videre og lese mer i bloggen din, klem fra Mona

  SvarSlett
 2. herlig med lørdag ja:) Karneval i barnehagen ER slitsomt...forresten ikke så glad i å kle meg ut i det hele tatt jeg da:)
  Nyt dagen:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Heia snuppa! Stilig pirat!:D

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!