søndag 6. mars 2011

Søndag igjen

Nå er søndagen snart over og jeg skal krype ned i gostolen med en film på skjermen :) Vi dro med oss ungene på tur i det deilige været :) Med brødskiver, kakao og sjokolade. Jeg fikk meg til og med en liten skitur alene :) 
Herlig!! Rett og slett :) 
Det var også litt gøy å se hvordan skiløypene tømtes da klokken nærmet seg 13 og 5mila på ski skulle begynne...
Vi sier nå at vi har vær på skitur, men det er vel helst slik skiene brukes mesteparten av turene ;)

Her baser storegutt i snøen og koser seg


Mens minstemor tilbragte mesteparten av turen slik: (og for de som lurer... så sover hun )

Da vi kom hjem måtte vi selvsagt se slutten på 5mila :) Jeg skulle prøve å steke pannekaker samtidig, men det var slettes ikke lett når jeg for det meste sto i stua med tårer i øynene og hoppet opp og ned... 

En finfin søndag :)

Ha ei suuuper uke alle sammen!! 

1 kommentar:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!