søndag 13. mars 2011

Noen som kan hjelpe meg med dette???

Ja, nå plages jeg skikkelig!!! Vi har lenge ønsket oss en stol ekstra til stuen, så da jeg fant en kul på brukten til 150kr slo jeg til!! Planen er å trekke den om... Så jeg satte i gang med friskt mot i dag... Skulle ta av det gamle trekket, slik at jeg så ordentlig hvordan dette kunne gjøres... Etter å ha trukket ut ca tremillionerfjortenhundreognittisekstusentrehundreogsyttiseks stifter og fått skikkelig vondt i armen, skulle jeg bare trekke av det siste trekket... Men... så var det armlenene da... Hvordan er egentlig de festet???? Jeg finner verken skruer eller muttere på utsiden mellomsiden eller innsiden, verken av trekket eller  skumgummien...
Noen som kan ha litt peil?

16 kommentarer:

 1. Jeg ville prøvd å løsne på armlenene ved å bruke et brekkjern eller et stort flatt skrujern. Forsiktig selvsagt, og sett om ikke den løsnet da?

  SvarSlett
 2. Jeg ville også prøvd å "brekke" de forsiktig løs. Jeg var borti en lignende stol for noen år siden og da var armlenene limt på.
  Lykke til videre med prosjektet! Gleder meg til å se det ferdig :)

  SvarSlett
 3. Bli spennende å se om du får dæm av ;)

  Btw..en liten oppmerksomhet til deg inne på bloggen min;)

  SvarSlett
 4. Håper virkelig du får av håndtakene, syns stolen var utrolig stilig og gleder meg til å se resultatet!

  Har en award til deg inne på bloggen min :D
  Ser du har fått en i forrige innlegg også, så du gjør en utrolig bra jobb her inne :D

  SvarSlett
 5. de kan være festet med skruer.
  DVS det er skrudd to skruer ned i stolen, så er det et spor i ermelenet. Så er det trykt ned på skruene og sklidd på plass.
  Jeg har akkurat knust en lignende sofa, og der var det slik ....
  Lykke til

  SvarSlett
 6. Hei! Har ingen gode råd m de armlenene men gleder meg til å se resultatet. Liker bloggen din og legger meg til som følger:O)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Oj, det så ut som en skikkelig utfordring... Jeg har trukket om noen få stoler, men ikke en sånn en. Håper du finner ut av det!

  SvarSlett
 8. Hei!!! Her var det skjedd litt siden sist jeg var innom:- DIgger senga på gutterommet, orginal og tøff! Og TAKK for supert tips om tapetprøver, jeg hiver meg rundt og bestiller:-) Også ser jeg du har Verner Panton-krusene jeg drømmer om. Har prøvd å ønske meg de fra flere hold, uten suksess. Så det spørs om jeg ikke bare må belønne meg selv med de:-)

  Angående stolen så kan jeg ikke hjelpe deg, men du har visst fått en god del tips allerede. Må si jeg er imponert over at du gyver løs på et sånt prosjekt! GLEDER meg til å se den ferdig. Jeg bare elsker fasongen på de stolene der, så kule!!

  Ha en super dag:-)

  SvarSlett
 9. SV: Tusen takk, fina! Og kos dere masse :)

  SvarSlett
 10. Fikk du til det med håndtakene?

  SvarSlett
 11. Nei.. håndtak.. "Armlene-planke-saker" mente jeg selvfølgelig :-p

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!