søndag 20. mars 2011

Jeg lever!!!

Det har værtutrolig stille her inne den siste uka... Har hatt litt bloggserre, men nå håper jeg den er over, for jeg har flere innlegg på planene allerede mens jeg skriver dette...
I dag har jeg faktisk vært kreativ og sydd!!! Jeg har hatt lyst lenge, men ikke funnet tid. Så i dag mens storegutt var på besøk hos en kompis og lillemor var en engel og lekte med dukkevognen sin, fikk jeg sydd min første pute!! Vel... det kan vel hende at jeg sydde ei en gang på barneskolen, men det er vel ikke sikkert den ble ferdig engang... Jeg var nemlig en håpløs elev i håndarbeidstimene... De skulle lære meg å strikke, men jeg fikk det ikke til i det hele tatt og syinga mi var vel så som så den gang da (som nå...) Forskjellen kom vel da jeg plutselig ville det selv en dag... For hvis jeg vil, så kan jeg!!

Det var med smerte jeg måtte hoppe i det og klippe i retrostoffene mine... De er jo så fine!! Men jeg kom frem til at de bare måtte få se lyset en gang... De trives sikkert bedre i stuen min som pute enn i kjelleren i en kasse...

Jeg sliter fryktelig med å få hjørnene til å møtes når jeg syr rutene sammen, men jeg vil tro at med litt øving, kommer det vel...Det stoffet som kanskjevar vanskeligst å klippe i var det som er brukt som bakstykke... Puta er sydd med konvoluttlukking bak... Stoffet er et gammelt dynetrekk som kommer fra bestemoren min som døde i sommer... Det er nydelig! (det ser litt klumpete ut på bildet, men det er ikke det)Nå vil vi ha vår snart!! Og snøen som kom på fredag smelter fort heldigvis! Håper alle har hatt ei fantastisk helg!!

5 kommentarer:

 1. Det blei veldig fint dette!! Skjønner godt at det var vanskelig å klippe i de fine stoffene, men som du sier så trives de sikkert bedre når de kan vise seg fram :) Har prøvd såvidt å lage duk av stoffrester, sånn med mange firkanter, men jeg er ikke tolmodig nok til å få det fint :P Kanskje det hadde hjulpet hvis jeg hadde klipt dem ut litt meir nøye... ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefin pute! Jeg byttet bestandig ut håndverkstimene med sløydtimer så nå sitter jeg her uten symaskin eller talent (men med en skjev stumtjener i furu i gangen)..

  Rørende at du har brukt stoff fra din bestemor da, det gjør jo puten ekstra spesiell!

  De vasene har jeg også sett på, fine vårfarger! (Kremmerhuset right?).

  Søndagshilsen fra Maratonjenta.

  SvarSlett
 3. Puta ble veldig fin!
  Klem

  SvarSlett
 4. så fin pute da, Sigyn, nå forstår jeg du lever ja:)
  Fine tapeter fra Sverige, var inne på sida, men ga opp å finne frem der jeg:)
  Fin mandag fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Kjempefin pute! Og så koselig å ha et sånt minne om bestemoren din i stua:-)
  Ja, sant det er hardt å klippe i de stoffene?! Jeg vegrer meg skikkelig, gnukker og sparer... Skikkelig tåpelig, egentlig:-)

  Om du vil ha, så ligger det en award til deg inne hos meg:-)

  Klem, Elin

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!