mandag 7. mars 2011

Jeg har sydd!

Jepp!!! Jeg har altså da sydd mine første fag med gardiner!! Og er kjempestolt! Stoffet er fra Ikea og er vel egentlig ikke et gardinstoff tror jeg... Det er ihvertfall ganske tykt og stivt... Men det er jo bra siden Lillemor ikke har noen annen solskjerming på vinduene sine.
Gardinene ble ferdige etter at Lillemor hadde lagt seg, så jeg er spennt på reaksjonen hennes i morgen :)

Litt rare bilder her, men fotograferingsmulighetene er liksom litt begrenset der inne mens snuppa sover... Og jeg ønsker meg virkelig et stativ!! Hvis man ser øverst i hjørnet kan man skimte Elgen Helga som er linselus... Hun vil vise seg frem etter at hun endelig fikk henge på den rette veggen :) Så hun måtte få et eget bilde

18 kommentarer:

 1. Riktig flotte "gladgardiner" du har sydd, klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Så flott!
  Har litt av det stoffet eg og.
  Og eg og har sydd i dag ja :o)
  Tida forsvinne fort då gitt...

  SvarSlett
 3. Gardinene ble kjempe fine!
  Klem

  SvarSlett
 4. fine gardiner, fint stoff i friske farger:) Og elgen....herlig:)

  Klem Fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Herlige gardiner du har sydd ;o) Og for et flott elgehode ;o) Ønsker deg en flott dag.

  SvarSlett
 6. Så flotte gardiner :)

  Og den elgen, den er bare helt RÅ!!!!!

  SvarSlett
 7. Hei!! Så fine gardiner da! Og Elgen er kjempetøff!! :) De stoffene jeg viste frem i dag har jeg handla hos denne dama: http://shop.ebay.com/madamesc/m.html?_trksid=p4340.l2562 Ho har mye forskjellig!! :)
  Ha en fortsatt fin dag!! KLEM.

  SvarSlett
 8. Steike fine gardiner ;) Herlige farger, og for en koselig elg. Lurer på hvordan frøkna reagerte?

  SvarSlett
 9. SV: Ja, det hadde vært kos! :)

  Rommet ser kjempefint ut! :D

  SvarSlett
 10. Herlige gardiner, og jeg skjønner godt at Helga vil være linselus:-) Hadde jeg vært like tøff, så hadde nok jeg også vært linselus... :-O
  FLott blogg du har!

  SvarSlett
 11. Knallfine gardiner, kjempekult stoff!

  SvarSlett
 12. Så hyggelig at du vil delta i blogglotteriet mitt, så jeg kunne finne veien hit til den fine bloggen din :-)
  Herlige, fargerike gardiner du har sydd!

  SvarSlett
 13. Kul ælg Linda:)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!