torsdag 24. mars 2011

Jammen sa jeg smør!! Vår du liksom!!

Jeg som trodde at våren var i anmarsj i Trøndelag, måtte vel bare innse at det er den nok ikke! Her snør det så mye som det ikke har gjort før i vinter! Heeeelt sinnsykt! Måtte frem med kameraet i morges, men hadde det så travelt at de bildene jeg ville ha mest ble for hvite... Men, men...
Slik så det ut her før jeg dro på jobb...


Og, jadda!! Vi trodde våren var her og tok ut syklene.... Og rakk ikke sette dem inn igjen før de var nedsnødde...

Da jeg skulle kjøre fra jobb, skulle jeg se ut av vinduet bare for å sjekke akkurat HVOR nedsnødd bilen min var... Men jeg så den ikke... Kjente ikke igjen den hvite bilen som sto der ute da... Noen som gjetter hvilken farge bilen min egentlig er?


Den er egentlig mørkeblå...


Da jeg kjørte hjem så jeg flere biler i grøfta og jeg var kjempeglad for at jeg ikke kjørte litt tidligere!! Da så det nemlig slik ut på veien

Bildet er lånt fra Adressa... Det hadde nemlig vært kjedekollisjon med 7 eller 8 biler... Heldigvis ble ingen alvorlig skadd!!

Ser jo at selv om jeg har flytta fra NordNorge for 10 år siden er jeg fremdeles flink til å snakke om været :)

3 kommentarer:

 1. Her ha rdet kommet MASSE snø, skal legge ut bilder i morgen :D

  SvarSlett
 2. Ja, helt vilt med snø de siste dagene! Jeg brukte 2,5 time hjem fra Trondheim sent i gårkveld, måtte tom. stoppe langs E6... Null sikt! Heldigvis sov minstemann i baksetet og ante ingenting:-)

  Hviiit hilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Oi, det var mye! Her i Oslo er snøen snart borte, vi har varmegrader og jeg trenger solbriller :-p (bank i bordet).

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!