lørdag 5. mars 2011

I disse kjøkkentider

Måtte redigere dette innlegget etter et visst press for å melde meg på utfordringen likevel... Takk for dytten damer! :)

Inne på NIB har de denne måneden en utfordring med kjøkken som tema... Sukk... Vårt kjøkken er slitent og ikke spesielt pent... Det hadde nok ikke vært like ille med nye håndtak, for frontene er hvite og glatte, men jeg føler liksom at det ikke er noen vits når det er så slitt... Nå holder vi på å ser etter nytt kjøkken og jeg gleder meg som en unge til det står ny innredning der!! Tenkte at vi skulle få dem på Interiørsenteret til å sette opp forslag på kjøkken til oss, for vi har litt problemer med å se mulighetene der inne... Men vi vil ikke bruke en formue på dette, siden vi bor i rekkehus og drømmen er en enebolig...

Ihvertfall.... tok litt bilder fra kjøkkenet vårt mens jeg vasket der i dag :)
Det blir liksom så mye morsommere å vaske når man kan ha kameraet på ryggen og ta bilder underveis :) Når man har tatt bilder av alt, er man jo samtidig ferdigryddet  (vasket)

Her er kjøkkenbenken min :) Vekta har jeg kjøpt brukt og jeg bruker den til å ha frukt og grønnsaker på... Enten så er jeg heeelt på jordet eller så er vekta det, for da jeg veide den uåpna sukkerposen, veide den nesten 1,5kg... Men den er fin og passe sammen med mumikaffeboksen

Jeg er veldig glad i kjøkkenbordet og stolene som hører til! Vi kjøpte møblene på BruktBo for 500kr tror jeg det var... Jeg var uheldig og ødela den fine bordplata (den tålte visst ikke at man dampet skjorter på den med bare et håndkle under...)
Så da skred jeg til verket og den store jobben med å få av hele den tynne edeltreplaten som var limt på... Så pussa jeg, beisa og lakka :) Synes det ble en fint bord med sjel :)
Stolene har vi også trukket om :)

Fin duk? Den er også et bruktfunn :) Gardinene også når jeg tenker meg om :) Og lysestakene...

Lampa derimot er ny :) Måtte ta bildet på undersiden for å vise formen... Det fine er at når jeg er lei av den over bordet, kan den brukes som bordlampe :) Liker formen ihvertfall :)

Jeg fikk satt inn en hylle i et hjørne som bare var tomt... Nå har våren kommet til kjøkkenet :)

Babushkaplasteret er til mors fingre når hun er litt kjapp med kjøkkenkniven :) Det hender...

Også den fiiine sukkerboksen da! :)


 Jaja... jeg får kose meg med nærbilder av kjøkkentingene mens jeg drømmer om ny innredning :)
Ha en strååååålende lørdagskveld!!

9 kommentarer:

 1. supertrivelig kjøkken, Sigyn:) Synes godt du kan melde deg på NIB's utfordring, altså:) Flotte møbler, så artig at du selv har pussa opp dem:)
  Gleder meg til vi får nytt kjøkkem jeg:)

  Klem trine:)

  SvarSlett
 2. Ja, absolutt et bloggbart kjøkken. Det er ikke mitt, vi har en god del oppussing og rydding som gjenstår før jeg viser hele kjøkkenet og ikke bare "kjøkkengløtt" Klem fra mona

  SvarSlett
 3. Herlige bilder!!:D Og er helt enig med gult hus i svingen, send bildene inn til utfordringen!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!