søndag 6. mars 2011

Gutterommet :)

Tenkte jeg skulle vise litt fra gutterommet her i huset :)
Veggene skulle vi egentlig ha gjort noe med, men de får være sånn inntil videre. Pjokken her i huset har lenge hatt oransje som favorittfarge og det bærer rommet preg av.

Senga er helt unik!!!! Den har flinke Mr.Sigyn lager helt selv!! Jeg har hjulpet til med maling av felger (for de skulle etter pjokkens ønske være gullfarget) Senga har fått integrerte spotter som frontlys :) Den er kjempepopulær her i huset ihvertfall og selvsagt malt med oransje bengalakk :)


Sengeteppet laget jeg til han for lenge siden av et fleecepledd som jeg bare applikerte på :) Har egentlig klippet deler til et nytt teppe, men det ser ut som om det kan ta tid....

Jeg har laget ei tavle for å henge bilder og slikt på :) Den oppdateres stadig med nye bilder og ting han lager i barnehagen. Tavla måtte jo selvsagt være oransje, så jeg kjøpte et stort lerret og trekte det med tøy.

Favoritter er Star Wars (Clone Wars), så plakatene er på veggen :)

Gardinene har den snille mammaen min sydd av et sengetøy fra IKEA. Han ønsker seg nye med flammer på, men vi har liksom ikke funnet de rette enda :)

6 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!