tirsdag 1. mars 2011

ELG ELG!!!! Elgen Helga :)

Jepp!! Da er den altså ferdig ;) Elgen Helga :) Dette er skikkelig helsprøtt!! For hun er enorm!! Jeg har stappet henne med 2 sofaputer, eller ihvertfall fyllet fra dem. Hihi :)
Humrer litt for meg selv her.... Og rister på hodet. Trodde virkelig ikke at hun skulle være så stor. Men nå er hun her, så hvis Lillemor ikke vil ha henne på veggen, kan hun brukes som pute, for hun er veldig god å ligge på. Bildene er ikke de beste i dag, for det er mørkt og den kroken jeg har i stua som Helga kunne få henge på, er så høyt oppe at jeg klarte ikke å stable noe høyt nok til å kunne bruke laaang lukkertid....

Men ihvertfall må det vel kunne sies at dette er noe av det mest absurde jeg har laget... Ihvertfall av garn...


11 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!