søndag 27. februar 2011

Sol Søndag Sukkererter Sjokolade Snø Samhold

SSSSSS :) En deilig søndag går mot slutten :) På formiddagen i dag tok jeg med meg ungene ut i barnehagen like ved der vi bor :) Vi pleier ofte å møte noen der med barn i samme alder som mine små... Vi pakket sekken med varm sjokolade, sukkererter og brødskiver :) Kjempeherlig å kunne sitte ute i solen og bare nyte dagen! Og med en gutt på snart 6år i husstanden, er det like naturlig at lekepistolen er på bordet, som at sukkererter er det :) 6åringen er nemlig veldig glad i sukkererter ;)


Etterpå satte vi oss i bilen og kjørte på besøk til damen bak misc:retro :) Jeg fikk æren av å passe hennes håpefulle til hun kom hjem fra jobb... Så mens vi ventet på henne, lurte jeg frem kameraet og knipset litt bilder i huset :) Jeg bare kommer ikke over lysestakene hennes... Synes de er såååå fine!! Så enkle men dekorative! Nydelig!!
Så jeg måtte lage en kollage med dem :) Så får dere se selv....


Det blå kjøkkenet måtte også foreviges.... Eller ikke hele da, men fargen ihvertfall... En fantastisk fin lyseblå farge!! Lekkersmekkert!

Så til min stooore glede, fikk vi servert middag der!! Så deilig å slipe å lage selv da! Og så godt som det var!! Det var svært motvillig jeg gikk fra bordet, for ganen ville så absolutt ha mere mat, selv om magen sa at det var fullt.... (Tror de skulle hatt samarbeidskurs de der... Ganen, øynene, magen og fornuften.. For det virker ikke som om de snakker sammen i det hele tatt...)
Ann Kristin serverte hvit pizza! Supergodt! Det kommer til å stå på bordet her en dag denne uken! :) På pizzaen hadde vi skikkelgi parmesan fra Italia...

Vi har ihvertfall kost oss masse i helgen og håper dere også har det!! 
Ha ei strålende uke alle sammen!!

4 kommentarer:

  1. Hm...ser veldig godt at taket mitt trenger et strøk maling etter laaaang vinter med stearinlys;)

    Tusen takk for kooooooselig besøk! <3

    SvarSlett
  2. Aiai.. Den søndagen så mye koseligere ut enn min søndag som besto av flytting og utvasking :-p Jeg liker bildene dine veldig godt!

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!