mandag 7. februar 2011

Snelle, Lampe og Middag

Ja, overskriften forteller vel om dagen i dag egentlig...
Dagen startet på kontroll for Lillemor på Øre, Nese Hals klinikken. Hun fikk satt inn dren (eller sneller, som jeg kaller dem) for ca ett år siden. Da hadde hun hatt 8 ørebetennleser på 6mnd og de klarte ikke få bukt med dem i det hele tatt. Snuppa hadde ikke sovet over natten en eneste gang og hun var hardt rammet av øreproblemer.. Hun hadde et hørselstap på ca 60dB, noe som resulterte i at hun ikke hadde et eneste ord utenom Mamma...

Den første tiden etter at snellene ble satt inn, fikk hun kraftige ørebetennleser, men de gav seg etterhvert og hun har ikke hatt det siden i mai!! Heeelt fantastisk!! Ihvertfall etter 12 ørebetennlser på 9mnd (som det ble før hun ble bra...)
I dag da legen skulle se inni, lå den ene i øregangen, så han bare plukket den ut :) Den andre sitter på plass enda... Fasinerende å se hvor liten denne supertingen er!! Han målte trykk i øret og det var heeelt perfekt! Så han mente hun ikke kom til å bli plaget med det mere!!
"Sjelnt radi!" - Sitat lege med skikkelig bred inntrønderdialekt :)
Oversatt til forståelig norsk vil vel det bety at dette gikk bedre enn hos de fleste!!
Mååå jo bare vise snellen frem!!
Den er utrooolig liten! Jeg har forstørret den masse!
Bare for å illustrere har jeg tredd den på en knappenål... S¨å ser dere selv hvor liten den er :)Etterpå dro vi innom på NMF-gjenbruk i Levanger Sentrum... Hadde siklet på ei lampe der :) Synes den er kul jeg!! Foreløbig står den på sjenken min, men den kan henge på veggen også... Hadde vært fint å ha som leselys eller strikkelys i sofakroken :)
Min kjære Mr.Sigyn trodde meg rett og slett ikke da jeg fortalte hva den kostet!! Jeg måtte til og med vise frem prislappen som jeg hadde puttet i lommen ;) 20kr!!  Er det mulig!! Synes den gir et kult lys også :)
Må skryte litt av middagen i dag :) Den er en slager hos oss ihvertfall :)
Jeg tar kylligfilet, paprika, purreløk, mais og squash, steker dette:) Så har jeg i litt ymse krydder (tako krydder innimellom hvis jeg har det i skapet :) og en boks Creme Fraiche :) Koker dette litt. Så fordeler jeg dette i tortillalefser, legger i ildfast form og strør på knuste tortilla chips og ost :) Gratinerer i ovnen og serverer med salat :) MMMmmmm!!

3 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!