fredag 11. februar 2011

Snaaart helg :)

Eller, jeg har vel strengt tatt tatt helg nå... Ligger på sofaen og ser på det veeeldig lite bloggbare huset.. Prøver å få gjort noe med det, men tempoet i dag er skikkelig sloooow... Jeg fikk nemlig besøk av en veeeldig lite velkommen gjest... Herr Influensa... Ikke akkurat han jeg hadde bedt om besøk av, men... Håper han drar igjen snart!!
Så i dag drømmer jeg...
Mulig mange synes jeg er litt sær, men det er greit :) For jeg bare digger denne mannen!!
Bildet er lånt her: http://www.radioassistant.com/RA/2010/09/aircheck-jamie-cullum/

Jamie Cullum!! Han er fin å ha på øret på en dag som dette :)
Digger de fleste sangene hans :) Her er en link til en av dem :) Og her er en til :) og en til
Måtte bare få skryte litt av ham :) Okei da... må linke en til...Et par kule effekter i videoen til denne  :) Okei... skal ikke plage dere mer med min fasinasjon over denne mannen :)

I går kom det ei bok i posten som jeg har ventet på :) Tine Solheims Retromasker :) Har alle bøkene av henne og det er alltid mye fint i dem! Skal definitivt strikke noe av det som er inne her! Gleder meg masse til å få ta fatt på denne!


Jeg bare digger den blåfargen hun bruker i plaggene her! Og så er det jo gøy at hun har kommet med plagg til barn og herrerr :) Kanskje jeg får lurt på Mr.Sigyn en hjemmestrikket genser :) Hvis ikke får jeg nøye meg meg en til Pjokken :)


Hun har også en del i sartere farger :) Og litt til interiøret :) Liker den puffen hun har laget trekk til... Liker det at hun tenker så helhetlig... Ting passer liksom sammen...Det er jo også ting der beregnet for de spesiellt interreserte... Tror nok det er lenge til noen får se meg i noe slikt :) Men det er jo spennende og inspirerende! :)

5 kommentarer:

 1. god bedring og god helg!
  Den boka ønsker jeg meg også - morsdag på søndag, så det er lov å håpe
  klem

  SvarSlett
 2. God helg snuppa!:)

  God bedring!

  Knuseklem fra mæ <3

  SvarSlett
 3. For flotte strikkemønster! God bedring til deg og tusen takk for koselig kommentar! Håper du likevel få en fin helg. Klem, PiPa

  SvarSlett
 4. Takk for gode musikktips - er på leit for tiden...etter den gode musikken som jeg kan kose meg med mens jeg stuller og steller med mitt her hjemme...Har hørt på gamle favoritter de siste dagene...mimret og kost meg, men hadde vært fint med no nytt!
  Ønsker deg god bedring,og ei fin helg :)

  Marit

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!