tirsdag 1. februar 2011

Roadtrip!!

I dag ble jeg invitert på Roadtrip av Ann Kristin (som har denne bloggen). Turen gikk til Stjørdal!! Vi skulle på Fretex og på BruktBo der!! :) Vo var kjempespennte på om vi ville finne frem, men dro ut med godt mot. Vi dro først til Hell senteret og Fretex. Der kosa vi oss leeenge!! Jeg kjøpte ei kjempekul fotobok. Den kunne jge bare ikke gå ifra!! Som nybakt eier av speilreflekskamera, måtte jeg bare!! Utrolig kul!Jeg kom også over dette settet. Synes det var skikkelig "styggkult"! Fargerikt ihvertfall ;)
Etter Fretexturen var vi så sultne at vi måtte på kafe og spise litt :) Er det jentetur, så er det jentetur!! :) Mmmm! Koselig!!

Etter en liten bomkjøring kom vi endelig til Bruktbo :) Lurer på hva folk tror om oss etter at vi gikk der og oiet og aiet oss over alt vi fant. Jeg kikk amok med kamera og tok masse bilder :) Vi var nok litt av et syn.

Så hvis du ønsker deg ny hårføner, har de det :) Knallkul!!


Denne blikkboksen Synes vi bare var kjempetøff!!

Denne blomsterpotta ble med hjem da :) Egentlig er det en suppeterrin, men den var ikke så fin med lokk på... Ønsker meg en stor orkide som kan stå oppi da... Ikke så lett å ta fine bilder på kveldene akkurat, men den har en nydelig blåfarge!! Kjøpte også den lysestaken med det lengste lyset i.


Jeg har vært på jakt etter ny kjøkkenvekt og det fant jeg jaggu meg der også! Den er rød og matcher mumiboksen min som jeg har kaffe i :)


En kjempekoselig jentetur!!

4 kommentarer:

 1. Tipptopp tur med tipp toppe damer!;) Gleder meg til flere turer! <3

  SvarSlett
 2. En skikkelig skattejakt! Høres kjempetrivelig ut :) Og det med bilder på kveldene.. Ha kameraet på en stødig plass og bruk lang lukkertid og selvutløser sånn at kamera ikke rører på seg når du trykker ned knappen (ikke alltid nødvendig, du ser selv).. Da kan du hente inn masse lys uten å måtte stille opp ISO. Husk bare å juster hvitbalansen sånn at bildet ikke blir for varmt eller kaldt, så blir det goody.

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Kuule bruktfunn, jeg digger fotoboken!Fin blogg også, jeg følger med deg videre jeg:)
  God natt fra Ellen Andregasellen!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har fått i hus! Gøy med jentetur!!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!