fredag 25. februar 2011

Party Fredag Jobb Kos

Da er det endelig fredag igjen!! Denne uka har gått i rekordfart! :) Jeg drømmer meg litt bort i interiørting og tang før jeg suser avgårde til jobb... Var inne på bloggen med et lekent sinn og hun hadde blogget så mye inspirerende interiør fra Futura.... Digger Verner Pantons design!Og noe av det beste med dette er at det er en stoooor kontrast til alle interiørtingene folk prøvde å selge meg i går... Jeg var nemlig på Perfect Home party... *rister på hodet*  Joda, jeg dro dit mest av nyskjerrighet og på grunn av det sosiale. Og kvelden ble underholdende!! Ikke noe galt om Perfect Home eller de som liker det, men det er så avgjort ikke min stil!! Men det var kjempe underholdende å observere alle damene litt oppi åra som var der!

Og alle kommentarene om den knivblokka de hadde der :) "Æ kjæms t å bli ståanes her med kniver opp å ned i blokka heeeile kvelden!!", "Æ syns dere knivblokka e bærre såååå arti!!"

Jeg er nok ikke noe bedre selv når jeg finner noe jeg liker altså, bare så det er sagt...(mulig jeg er noen hakk høyere i stemmen og hopper litt opp og ned i tillegg.) Det var bare så gøy å kunne stå der å observere folk generellt. For jeg skulle jo ikke ha noe uansett, så det fannter ikke press på mine skuldre :)
Jeg tok meg selv i å stå å se på noen av produktene og lure på hvordan jeg kunne pusse dem opp slik at de passet inn hos meg... Men kom frem til at å kjøpe ei remme til 500kr bare for å pusse den fullstendig opp, ville være bortkastet...

Nok om det...
Nå er det fredag og jeg skal skynde meg på jobb...

Bare koser meg med litt ting og tang fre Rice...

4 kommentarer:

 1. Verner Panton er genial.. hadde ikke sagt nei takk til å få en flowerpot i hus. Men det koster litt..

  Moro å lese om perfect home-partyet ;) Det er nok ikke min stil heller. Og det er jo litt deilig å kunne stryke ut noe, for jeg har en veldig miks av ulike stilarter ;) hehe..

  Fin fredag til deg! Nå er det helg! MMmmm

  SvarSlett
 2. Hihi, ja det var sikkert en litt artig opplevelse å se det sånn "litt fra siden". Tenk deg for en "ikke-interessert" som ser på oss som liker loppemarked når vi er i aksjon, med litt stressa streifblikk og lange armer...Sikkert et snedig syn, dèt også :) Perfect Home er ikke helt min stil heller, men Verner Panton derimot - heeelt min stil :)

  Ha en fin fredag!!

  Marit

  SvarSlett
 3. Jeg hadde aldri hørt om perfect homes før så jeg måtte ty til google. Er enig med dere andre her, ikke helt min stil Da er "people spotting" mye mer interessant enten det er i selskap eller andre steder :)
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 4. Enig med innlegget ditt:-)

  Jeg har bestilt 100 slike Rice melamin-kopper med skje som velkomstgave til alle som kommer på Venninnehelga på Stiklestad neste helg. Pluss vin, krem og interiørblader på rommet. Håper damene synes det er en trivelig overraskelse. De koppene var så hærlige og vårlige:-)

  Fredagsklem fra Maratonjenta!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!