søndag 13. februar 2011

Morsdag

I dag er (som sikkert de fleste har fått med seg) alle mødres dag :) Vi begynte å snakke om hvorfor og hvordan morsdag på påtenkt... En interessant tanke.... Slo det opp på Wikipedia og forklaringen ble alt for lang til å skrive hele greia her, så jeg bare linker... Det ble ihvertfall innført i Norge 9. februar, 1919 i Bergen og ble i begynnelsen  arrangert av religiøse organisasjoner...
Må benytte anledningen til å gratulere verdens beste MAMMA med dagen!! Hun er super!! Min helt!

Jeg ligger fremdeles på sofaen og er ikke i noe serlig form, så vær morsdagsfeiring ble noe amputert... Dagens høydepunkt var nok daStoregull på snart 6år kom med en pakke han hadde laget selv i barnehagen... Smelt!!
Han hadde laget øredobber til meg!! Litt usikker på hvordan de kan festes i ørene, men det kan nok fikses... Herlige???!!Gutta boys har vært på kino og kost seg der :) Imens lå jeg og Lillemor hjemme og sov... Mr.Sigyn lagde middag da og det er jo luksus! Og så er det sånn at når mor er syk (sikkert flere som har det slik...) Så er det akkurat som om kreftene i armer og bein er borte.... Så da brødlageret gikk tomt og det måtte bakes mere, var det far i huset såm måtte trå til.... Jeg lagde deigen, så gjorde han resten :) Så nå lukter det ferskt brød her :)

Håper alle har hatt en super morsdag!!!!

5 kommentarer:

 1. Så koselig! Fest på sånne: http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=310606 så kan du bruke de :)

  SvarSlett
 2. Fine øredobber!!
  God bedring!

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 3. Fiiine øredobber!!:D
  Takk for koooooselig "møte" i dag;)
  Ska straks ta fatt på hekling 101 her;)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!