lørdag 26. februar 2011

Marsimartna

I dag tok jeg ungene med på martna på Levanger. Martnaen på Levanger er helt spesiell i mine og mange andres øyne! Det er en egen stemning i byen da. Det store absolutte høydepunktet er fakkelnatta... Vi kunne desverre ikke dra dit i år, men til neste år skal vi!! Da er det tablåer i sentrum og sentrum er opplyst av alle faklene menneskene bærer. Det ligger mye historie i denne kvelden og det er iblandet mye humor :) I år var det rekordmange deltagere... 10 000mennesker!! Det er mye for en liten by som dette.
(Har lånt bildet fra LevangerAvisa)
Jeg tok med meg ungene en liten tur dit i dag, for vi måtte jo få kjenne litt på følelsen som regjerer :) Vi ble ikke skuffet :) Her var det boder med alt mulig mellom himmel og jord. Alt fra spekemat, hånarbeid, leker, jalla og det hører med at man må kjøpe varme smultringer :) Været var fantastisk! Hele 6 røde grader!! Deilig at det ikke var så kaldt som det pleier å være på martna :)

Det var også mesterskap i kjerringbæring :) Til mye latter!! Kjempemorro!!

Det var ei dame det med egen stand som solgte amigurumi!! Hun hadde såå mye fint!! Har gjort et forsøk på å lete henne opp, men har så langt ikke hatt serlig hell :) Kjøpte disse til Lillemor :)

De er bare sååå søte!! De er tvillinger, kunne damen fortelle :) Og den fiiine esken fulgte med!!

7 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!