lørdag 5. februar 2011

Lørdag...

En dag jeg vil skal lare leeenge er nemlig lørdager... Jeg vil den skal være koselig, fargerik og innholdsrik

Kosa meg på jobben i går sammen med ungene og perlet :) Jeg liker perler :)

Denne lørdagen våknet jeg opp i ei god og varm seng med 2 smårollinger (som ikke er sååå små lengre) sammen med meg i senga :) Jeg er fryktelig treig på morgenen og trenger litt tid på meg før jeg i det hele tatt virker... Så det tok tid før jeg kobla at den goda varme minste kroppen som lå der og klamret seg til meg kanskje var litt i overkant varm... MMMmmmm tenkte jeg og slumret videre.... Litt sår hosting fikk imidlertid meg tilbake til virkeligheten igjen. Ei lita snuppe med feber... Hun ligger nå og ser sitt yndlingsbarnetv Timmy Tid

Kjære Timmy kan vel drive enhver voksen til vanvidd, men han er jaggu god å ha for ei lita snuppe som er syk...
Utrolig at hun får plass oppi stolen hun ligger i, for hun har med seg 2 bamser, ei babydukke, koseklut, dyne og ei bok oppi der :)
Mr.Sigyn har arbeidshelg, så jeg aner at storebror i huset kan bli litt rastløs når vi må være hjemme, men vi skal kose oss etter beste evne her :) Hmm... Lurer på om vi bare blir nødt til å bake litt... ? Kanskje boller.. Vel, vel... Nå babler jeg for meg selv på tastaturet... Ha en suuuper lørdag folkens!!!!

2 kommentarer:

 1. Uff da... Håper formen bedrer seg utover dagen! BarneTV er genialt for syke, trøtte eller hyperaktive unger! Og baking utpå dagen høres koselig ut:)

  Håper dagen blir fin! Ønsker deg ei god helg:)

  SvarSlett
 2. God bedring til litjmor:)
  Kosedag hjemme hørtes koselig ut ja:D
  Sitt på arbe æ;)
  Sitt her og lure på OM vi itj ska ha tapet på den siste veggen læll.....hm..

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!