lørdag 5. februar 2011

Lørdag og en dille

Da har roen senket seg i Sigynhuset :) Stearinlysene er tent og Mr.Sigyn har dratt på jobb. Da er det tid for litt Sigyntid :) Utrolig deilig å være alene hjemme i stillhet og et forholdsvis ryddig hus. Heklekroken i hånden og litt surfing på nettet innimellom :)
I dag har jeg vært sykepleier for Sigynjenta på 2,5 som har hatt feber. Hun ligger i senga mi nå og venter på at mamman skal komme å legge seg (hun sover altså...).  Det bli nok ikke enda kjenner jeg meg selv rett :)
Her ligger hun og sover i stolen i stua... Hele stolen var full av dyne, bamser, dukke og bøker :)


Jeg har fått en dille (igjen...) Jeg hekler på et teppe i Delight fra Drops... Er vel omtrent halvveis nå og det har gått fort!! Tenker at jeg må ha ca 100 lapper... I oppskriften er det forslag på 77 lapper, men det ble jo så lite... Så nå har jeg 48 lapper og skal fortsette enda en stund :) Jeg drar ingen steder uten heklekroken og et nøste i veska. Bra jeg er så ivrig, hvis ikke hadde jeg nok aldri blitt ferdig ;) Hadde egentlig trodd jeg skulle kapitulere på 5 lapper eller noe slikt eller kanskje få nok til ei pute. Så jeg er ganske imponert over meg selv! Gleder meg virkelig til jeg kan krype under dette pleddet!! Og til det kan pryde sofaen min :)

4 kommentarer:

 1. Så spennende farger på lappene!Du er godt igang ja om du alt hart 48 lapper :)
  Jeg har det med å stagnere litt etterhvert jeg da...kremt.Men skal vel komme i mål på mitt teppe også.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. God morgen!
  Deilig med litt rolig tid på kvelden. Håpeer veslejenta føler seg bedre idag..ikke godt å være syk
  Så lekkert teppe du lager. Mye jobb, men sikkert veldig morsomt:)

  Ønsker deg en strålende søndag!

  SvarSlett
 3. Woho, for en hekletålmodighet! :D

  SvarSlett
 4. Oioioioi da ska eg sei..... du e motig ,) Men da bi nok kjæmpefint når du e ferdig;)
  Lykke tel ;)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!