fredag 18. februar 2011

Karneval!

I dag skal ungene mine på karneval i barnehagen... Blir litt tankefull på en slik dag... Filosoferer over at jeg nettopp synes det har vært karneval, bare at da var de myyye mindre... Hmm... Hvor har tiden blitt av? Synes også det er morsomt å observere ungene på en slik dag, så det var nesten trist da Lillemor slo seg til ro med en gang vi kom i barnehagen, for da hadde jeg liksom ingen unnskyldning for å være der litt lengre :)
Så da måtte jeg forlate min lille jordbærprinsesse og min store stormtrooper.... Kostymene har vært klare en stund, men Jordbærprinsessen fikk ikke komme frem før i dag... Da hadde nok kostymet vært utslitt :) Regner med at vi vil få se mye til prinsessen fremover :)
Ha ei suuuper helg alle sammen!!

5 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!