onsdag 23. februar 2011

Jenterommet!!!

Endelig!! Endelig fikk jeg begynne å innrede jenterommet til Prinsessa!! Har jo gledet meg lenge til dette! Da jeg kom hjem fra jobb, hadde Mr.Sigyn fjernet den stooore dobbeltsenga som sto der inne og satt opp Prinsessesenga :) Så da var det bare for meg å overta og sette inn og på plass tingene :)
Det mangler enda noe, men det kommer, så dere får leve med litt barneromsbilder i tiden fremover :)
Dette bildet er en tegning av meg som lita :) Det har hengt i stua til Mamma og Pappa så lenge jeg kan huske og helt frem til bilder av mine egne barn overtok veggplassen :) Har liksom ikke funnet ut hvor jeg kan henge det, før i dag :) Så nå Henger det på Jenterommet :)

Her holder vi på enda, men måtte knipse litt før lyset ble helt borte... Prinsessa er allerede godt i gang og liker det nye rommet sitt!! Det kommer nye gardiner snaaart... Må bare få ut fingeren og sy dem....Denne tallerkenhylla Fikk jeg gratis hos noen naboer som skulle kaste den :) Eller egentlig hadde jeg snakket lenge med naboene om at jeg var på jakt etter ei sånn hylle, men de var ikke så lette å finne... Så en dag kom ei av nabodamene innom med denne :) Hun hadde sett noen andre naboer som holdt på med å fylle en henger med ting de skulle kaste... Deriblant denne :) Jeg ble kjempeglad!!

Prinsessekrok som egnes seg til kos og lesing av bøker :) Prinsessa lager mat :)
 
Disse søtingene klippet jeg ut av et sengetøy fra jysk da Storebror i huset hadde dette rommet :) Vet ikke om det går an å ta dem ned, for de er limt med tekstillim... Men jeg synes de er søte, så de får henge :)
 Sengetøyet som er på har jeg selv ligget i da jeg var lita :) Vet at det er et bilde i babyalbummen min og da har jeg det på dyna mi i sprinkelsengen :) Ikke så lett å få et bra bilde av det, for det var så mørkt...

Nå er det kommet bilder av Prinsessa selv og Storebroren på hylla :)

7 kommentarer:

 1. Så fint det vart!:D
  Herlig maleri av dæ da <3

  SvarSlett
 2. Den talerkenhylla til bøker er genialt.. Tror kanskje vi hadde noe lignende i barnehagen? Uansett.. Lurt. Sånn vil jeg også ha. Det ser veldig bra ut, så flink du har vært! :D

  SvarSlett
 3. kjempefint jenterom - likte godt at det var farger på stolen, senga og hylla.
  Jeg prøvde med en rosa vegg på jenterommet til storesøster - men fant fort ut det var enklere med farger på interiøret
  Tenker nok prinsessa di blir fornøyd, ja

  SvarSlett
 4. så fint prinsesserommet er, Sigyn:) Mange fine detaljer:) Tenker hun koser seg her inne:) Heldig med den tallerkenhylla, de ER vanskelige å få tak i, også er de DYRE:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 5. Dette var virkelig et passende rom for ei lita prinsesse:-) Kjempefint! Den gule stolen var en herlig kontrast til det rosa. Og sengetøyet da, *SUKK*.

  Heldige du som FIKK tallerkenhylle! Er på hyllejakt selv, men gidder ikke betale blodpris på finn.

  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 6. Det sengetøyet er bare det beste. Jeg har ett selv fra jeg var lita og har brukt det til alle mine fire barn. Flott prinsesserom

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!