fredag 11. februar 2011

Fredagsstemning og lappelyst :)

Da har roen senket seg over Sigynhuset... Mr.Sigyn sover i stolen sin og har igrunn gjort det en stund... Lillemor sovnet i fanget hans i kveld, så jeg bare lurte henne til sengs, mens Storegull fikk sitte oppe litt lengre, før jeg tok han med opp og vi lå lenge i sengen hans og leste bok :) Kvalitetstid for mor og sønn :)

Nå er det tid for kvalitetstid for mor forran tvn, med korslaget og det som følger :)
Har tennt lys på det nye fatet jeg kjøpte :) Fannt det på Nille av alle steder, men jeg liker det og synes det er en deilig kontrast til alle sølvfatene som har dominert i det siste :)


Kjenner at lysten for å være kreativ med symaskinen kommer sigende også... Har så lyst på et lappeteppe til stuen :) Har litt stoffer liggende, og lurer på om jeg skal bruke dem :) Skulle kanskje ha hatt noe kontrast sammen med disse eller? kanskje bare mer i grått? Tror ikke det holder til et stort teppe, men det er ikke så langt unna heller :) Jeg får nok tenke litt mer på det...Ha en superduper fredagskveld alle sammen!!

5 kommentarer:

 1. Liker bloggen din veldig godt! Jeg har nå lagt den til på forsiden på bloggen min :)

  http://babylykken.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Tuusen takk for bursdagshilsen! Ser vi har jevngamle barn:)Kaiamor fyller 3 år i mai:)

  Det brune/blå stoffet har jeg også..synes det er så fiint<3 Har ikke helt funnet ut hva jeg skal gjøre med det jeg heller..teppe høres veldig bra ut:D
  God helg!
  Klem Pøbelen

  SvarSlett
 3. :) Fine stoffer:) Du, de nabbiperle.lysestakene under her var bare knalltøffe!!! Den ideen må jeg prøve ut her hjemme og:)

  God helg! klæm:)

  SvarSlett
 4. Så kos med en ny følger, og ikke minst takk for supersøt kommentar! Sånt varmer hjertet mitt:-)
  Det blir definitivt gult kjøkken når jeg får "ånden" over meg, til våren tenker jeg. Lufte i -16 er ikke helt det store, brrrr...
  Enig med deg i at høyglans er skikkelig kult, bare litt usikker på hvor kult det blir på et ikke helt hundre underlag? Men gult skal det bli! :-)

  Håper du har en knakende fin søndag og morsdag, gleder meg til å bli bedre kjent med deg og ditt!

  Klem, Rosa

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!