tirsdag 15. februar 2011

En liiten sniktitt

I dag har jeg og Ann Kristin hatt fargeplanleggingsmøte... Det så ihvertfall slik ut der vi satt med fargekart utover det hele :) Jeg skal fikse litt på Lillemors rom, slik at hun får et skikkelig rom og hun skal male litt på kjøkkenet sitt :)

Har masse planer, som jeg endelig kan prøve å sette ut i livet :) Så her er en liiten smakebit på fargevalg da...Og så fikk jeg kjøpt ny voksduk til det ene bordet på stua... Det er nemlig inni et bordet (kista) jeg oppbevarer alt garnet mitt... Og det var ikke så praktisk med vanlig duk eller ingen duk der, når ungene søler for eksempel melk....  måtte kaste litt stasj i går.... Men, men... likte denne jeg :)

5 kommentarer:

 1. Tror det blir veeeeldig bra! For de fargene er jo bare helt UTROLIG lekre!!:D Me like alot!
  Gleder meg til å se resultat!

  SvarSlett
 2. spennende fargevalg, blir artig å se resultatet:) Artig å planlegge sammen med noen:)
  Smashi voksduk:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Aiai! Gleder meg til å se resultatet! Den den greier du fint, det tviler jeg ikke på.

  Duken kler deg, pluss at den er praktisk.. Lurt lurt. Godt det lages så mange fine voksduker "i disse dager" :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!