fredag 25. februar 2011

Blå Vår i Februar

I dag kom vårfølelsen snikende :) De blå gradene ute er byttet ute med røde og det er deilig!! Inne har jeg imidlertid vært på jakt etter det blå i dag :) Jeg har alltid likt denne fargen og husker at jeg sjemtes litt da jeg var lita og alle jentene var programforpliktet til å like rosa... Men jeg likte egentlig ikke rosa så godt... For jeg likte blå. Jeg husker at jeg en gang ble bedt om å beskrive min favorittfarge... Jeg forklarte den vel omtrent slik: Ikke lyseblå, men sånn mørk blå som glinser. (dette minnet sitter ganske godt :) Det jeg mente var vel noe som dette


I dag har jeg åpnet far de fleste blåfarger... Så jeg tok en liten jakt i stua mi etter denne farger... Ser nå at jeg har flere blåfarger, men da hadde jeg allerede lastet inn bildene på PCn...

Først ut er lysestaken fra en bruktbutikk, bildet og puta i sofaen :)

Har dere lagt merke til den lekre blåfargen på yoghurtbegeret? Den er kjempefin!! Så er det boksen min, Ugleik Ugle og litt nips fra Kremmerhuset :)

Har dere sett VG i dag?? Der var det med et eget interiørbilag :) Så da måtte jeg jo ha den... Og overskriften "Fargene Kommer" fikk meg til å smile :) Trodde fargene hadde kommet for leenge siden :) Her er de ihvertfall godt etablert :)

Når jeg nå er i det blå hjørnet må jeg si at jeg liker det jeg ser her :) Bildet er rett og slett tatt av avisen min :) Fine lamper og er herlig bakvegg! :) Ønsker meg sånne lamper!!

Men da folkens, skal jeg glane litt på "kassen" og sette beina høyt :)
Ha en super fredagskveld!!

7 kommentarer:

 1. Digger digger digger blå!! Sinnsyk lekker farge i alle mulige nyanser:D Men, du visste kanskje at jeg liker blå?? ;)

  SvarSlett
 2. :) Ja, blått er flÅtt! Ønsker deg ei god helg:)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! :D Hos meg har også fargene kommet for lengst. Hehe!

  Jeg pleier forresten å vrangsy teppene mine. Er ikke så veldig flink til å sy, så det blir alltid litt skjevt. Da er det trygt å vrangsy, hehe. ;)

  SvarSlett
 4. Blått er en favoritt her og. Kommer ikke utenom den :D
  Jeg likte bloggen din så godt at jeg nå er blitt en følger :)
  Gleder meg til å lese nye innlegg, syns du har en så fin måte å skrive på :D

  SvarSlett
 5. Fargene er hjertelig velkommen tilbake, både i klær og interiør og alt som er. Jeg elsker farger - og blått er aldri feil :)
  Det vakre yoghurtlokket hadde jeg faktisk ikke lagt merke til før datteren min påpekte det her om dagen. Virkelig fin blåfarge!
  God helg.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 6. Jaaa, la fargene komme! Det har de ihvertfall på stua mi selv om det er grått og trist ute. Masse blått i mitt liv også, blåe øyne, blå bil, blåøyd gutt, blått gutterom osv.

  Jeg har forresten endelig svart på den StylishBlogger Awarden du ga meg for leeenge siden. Bedre sent enn aldri:-) Thanks alot!

  Ha en finfin lørdag, hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!