mandag 31. januar 2011

Wall Sticker!!

Jeg har fått wall stickeren jeg bestillte til sua mi!! Glemte nesten å vise den fram!! Den passer perfekt over sjenken min og pynter opp i stua :) Jeg bestillte den på e-bay og den kom fort i postkassen min :) Det fine er at når jeg er lei av den, kan jeg bare ta den av og bestille en ny ;) e-bay er digg!!!


Må også vise frem den kule vasen jeg fant på en av bruktbutikkene her :) Synes den passer på bra til årstiden vi snaaaart kommer til, og minner om sol og varmere vær. Vasen er fra Sia og jeg bare digger den!!
Digger bruktbutikker!! Man kan finne så utrolig mye fint!! Tror kanskje jeg må ta en liten bruktrunde i morgen... Nå skal jeg se om jeg finner igjen kjøkkenet mitt... Lurer på hvor det er og hvem som har gjemt det...


7 kommentarer:

  1. Kul wallsticker...er selv på leit etter wallstickere, men har ikke funnet de jeg ser etter enda...

    Marit

    SvarSlett
  2. KUUUUUUUUL! Det ble kjempefint!:D

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!