søndag 9. januar 2011

Vi tar farvel og ønsker velkommen

Jeg prøver å fornye litt på hjemmefronten for tiden. Stua vår er litt sliten, men det skal vi endre på! Så nå venter vi bare på at noen skal komme å reparere den ene veggen vår, slik at vi kan ta resten... Forhåpentligvis blir det nye gulv til sommeren også :) Uansett, vilee vi fornye eller ihvertfall forandre litt på stua vår. Så i dag tar vi farvell med en trofast venn. Denne har jeg beiset for lenge siden og etter det ble den malt hvit. Men jeg synes liksom ikke at den passet inn hos oss lengre og vi villa ha noe som ikke var riktig så "topptungt". Svigerfar kommer og henter den i dag og den kommer til å få et fint liv i kjellerstua hos dem


I går kom nemmelig Mr.Sigyn med denne lekre lille saken til meg!!! (oss da....) Den har flyttet inn nå og jeg er blirr veldig glad i den! Den ble funnet i en krok i en bruktbutikk og har nok hatt et fint liv før den havnet der :) Den hvite seksjonen var stappfull av ditt og datt, så jeg trenger vel ikke si at det måtte ryddes litt... Tror jeg kastet minst 3 stappfulle bæreposer med rusk og rask... Deilig!!

Er den ikke lekker? Har ikke funnet det perfekte som skal stå oppå enda, men det komme nok... Fikk jo også et ganske stort veggstykke som er tomt... Noen som har tips eller inspirasjon til hva jeg kan ha der? 
Tenkte på en kul wallsticker eller noe i den retningen kanskje... Stua vår er lang og smal... 
Tenker jeg døper den til SjenkisFunkis :) Han er ganske lang fakstisk nærmere 180cm... En stilig herreman :)


Skulle liksom få strikket litt i helgen også da... Holder på med en genser til prinsessa, men det ble rydding og fiksing istedet :) 

10 kommentarer:

 1. Det er godt å fornye litt av og til!

  SvarSlett
 2. så morro å fornye litt. kos deg å gjøre stua slik du ønsker :)

  SvarSlett
 3. kjekt med noen fornyelser.
  Hva med et speil på veggen over? Eller flere firkantede bilder .... Du finner nok på noe, og jeg gleder meg til å se resultatet
  FIIIN søndagskveld til deg

  SvarSlett
 4. Morro med noe nytt!
  Og den var kjempeflott!

  SvarSlett
 5. hei
  og gratulerer med ny tøff skjenk!!
  godt med litt forandring av og til
  og et sånt enkelt og stilig funkismøbel kan jo gi inspirasjon til andre forandringer. :)

  velkommen, forresten, i Åpent hus-familien! Håper du vil trives hos meg.

  jeg har en etikett med innlegg om Veggpryd. Kanskje du finner noe inspirasjon til veggen din der?

  http://apenthus.blogspot.com/search/label/veggpryd

  lykke til med facelift'en! :)

  hilsen
  Åpent hus

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!