tirsdag 11. januar 2011

Nemlig!!

I dag er den store ryddedagen her hjemme! Det skulle egentlig være i går, men så tok Mr.Sigyn meg med på shopping... Og det kan man jo ikke si nei til ;) Jeg fikk meg faktisk ikke minde enn 2 nye bukser!! Og det kunne vel trenges! :) Etterpå gikk vi på ski!! Ja, faktisk på ski! Og det må ha vært et syn for guder!!  Både jeg og gubben min er skikkelig dårlige til å gå på ski! Og vi er ikke serlig erfarne smørere... 
Men for ungenes skyld (og vår egen) vil vi gjerne bli flinkere! Så vi dro opp i lysløypa i dag... 
Klabbet litt swix under skinene og trampa ivei...
Ja... Trampa!
Vi hadde nok smørt feil, for det klabbet noe forferdelig!! Vi måtte stoppe etter hver eneste oppoverbakke, for det sklei ikke akkurat bra... Tuppene og bakdelen på skiene var ikke nedi bakken engang... Det klabbet så mye!!! 
Så det lugga greit i nedoverbakkene kan man si... Så se for dere to kalver, med ski på beina... Med ski som lugger... Det gikk sånn passelig på tryne!! Rett forran en gjeng studenter fra høyskolen som var på tur... Dagens flause...
Skikkelig stilig!!
Men vi fikk oss ihvertfall en god latter :)

Dagens ord fra meg :) Fannt den her :)

7 kommentarer:

 1. He, he! Jeg syns jeg ser dere!
  Vi holder oss langt unna skiløypene, for en utrent blondine og en ustødig greker på ski er ikke noe vakkert syn. Nei, vi drar oppi Marka og hiver oss utafor akebakken med gutta. Vi får vel like mange blåmerker, men har det mye mer gøy. Og det beste er at Leksdal IL stiller med gratis utlånsakebrett og ved. Anbefales!

  Vinterklem fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 2. jeg hadde min runde på ski på søndag jeg også - og innså at jeg måtte trenen mye for å bli like god som han på 5 .... men,men ...jeg smører stortsett med lilla - det funker her på vestlandet helt fram til påske omtrent. Det går ikke så fort i nedoverbakkene, men det gjør ingenting ....hehe
  Lykke til med videre trening

  SvarSlett
 3. Så koseleg!! Kjekt med litt skiturar. Her har me det gamle, "gode" Vestlandsveret med snø, regn og is. Ønskjer deg ei fin veke.

  SvarSlett
 4. Jeg synes det er så koselig med skiturer selv om det kan være et slit iblant når snøen bare klabber under skiene eller skiene er bakglatte. Men det er jo veldig god trim sies det, og deilig å være ute sammen. Ønsker deg en flott uke!

  SvarSlett
 5. Jeg vil også gå på ski.. Dog.. Med bedre smøring :-p hørtes koselig ut uansett :)

  SvarSlett
 6. Jeg er ingen kløpper på ski...men koselig med en skitur sånn i blant...men det koseligste er jo pausen - med kakao og matpakke og helst bål :)
  Fine ord for dagen - takk for de :)

  Marit

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!