søndag 2. januar 2011

Litt av hvert og en fin dag :)

I dag har det vært herlig vær ute, så jeg og ungene var masse ute, men Mr.Sigyn la nytt gulv opp i gangen :) Vi lagde engler i snøen og storebror hoppet fra de stooore dungene med snø :) Mener å huske at det ikke ble like store rumpespor i englene jeg lagde før.. Hva kan det ha seg??

Jeg fikk ryddet ut julen i dag også :) Liker jula, men du verden så deilig det er å få ryddet den bort igjen!! Jeg har vel kanskje ikke den vanligste måten å få ut juletreet på, men :) Her tar jeg pynten av, finner frem avbitertangen, klipper av grenene og brenner dem... Så er det bare stammen igjen å ta med ut for å få sagd den opp i mindre deler :) Hele familien hjalp til og synes det va topp!Og jeg må si at det var deilig å kunne finne frem litt andre farger enn rødt :)

Da ungene hadde lagt seg kjennte jeg at jeg bare måtte ha litt hurtigkreativitet :) Så da ble uglen Ugleik født :) Ugleik består av kun gjenbrukstekstiler og knapper :) Han er stoppet med ris i bunnen for bedre balanse og litt reste fleece :) Han står og soler seg i lampelyset fra linuxlampa :) I morgen er det jobb og hverdag igjen... Tror egentlig det blir litt godt :)

6 kommentarer:

 1. Tror jeg må se å få plukket ned de to julepyntene jeg har oppe. Er fint å pynte, men alltid fint å ta det ned og omstille seg til hverdagen.
  Jeg kunne gjerne tenkt meg en sånn ugle en gang, dritsøt!

  SvarSlett
 2. Hehe, mine englespor i snøen er også noget større etter julens kos, men nytt år, nye muligheter, er det ikke det de sier;)???

  Fantastisk ugle!!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. SV: Oi! Jeg trodde ikke jeg skulle være så heldig. Kan du bare ha den hos deg til vi har flyttet? :) Hvor mye koster det?

  SvarSlett
 4. PS: Tusen hjertelig takk, forresten!

  SvarSlett
 5. Så søt uglen din ble!! Har sett igjennom bloggen din! Masse fint og inspirerende her!

  Godt nytt år til deg også! =)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!