tirsdag 18. januar 2011

Je ska laga .... på sløyden ;)

I dag har jeg fått være med på noe supergøy!!! Min kjære venninde (som jeg nettopp har overtalt til å entre bloggverden med bloggen sin http://miscretro.blogspot.com/  ) var så supersnill at hun tok meg med på besøk til pappaen sin i dag. Han har nemltilig  eget snekkerværksted. Med dreibenk og masse utstyr!
Jeg fikk til og med prøve meg på dreibenken! Om resultatet ikke akkurat ble vakkert, så har jeg laget det selv!! Og så gøy som det var!! Mine iherdige dreieforsøk ble til denne stakarslige lysestaken :) Den ser litt puslete ut, men...

Vi sto der nedi kjelleren og fniste som to 14års gamle jenter og var kjempespennte begge to!! Utrolig fasinerende å se på en mester i aksjon!!!Hehe :) neida!! De to bildene over her er meg ;) Det under her er mesteren

Man kan vel si det slik at enhver kunne se på handlaget at denne mannen hadde gjort dette litt mer enn meg ;) Men gøy var det uansett!!

På vår bestilling lagde han en slik lysestake til hver av oss... Kjempekul da!! En superdag!!


6 kommentarer:

  1. Æ syns du va kjæmpeflink!!:))

    SvarSlett
  2. Så gøy! Kan man dreie knapper?

    SvarSlett
  3. SV: Ikke egentlig, bare lurte :-p Siden du er sånn knappe-elsker :-p

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!