torsdag 13. januar 2011

Bring it on!

Ja... Og klokken er enda bare 9 på morgenen... Lurer på hvor dette skal ende... I natt ca 02.30 våkna jeg av at min lille prinsesse kastet opp i senga mi... Heldigvis "bare" på puta si før jeg fikk henne ut av senga og over gulvet... Mr.Sigyn skal jobbe 5 netter på rad nå, å jeg var selvfølgelig alene... Vi ordna opp og barikaderte oss i senga med håndduker og div tilbehør og sov litt innimellom... Dette hadde liksom ikke vært noen sak (må jo regne med litt sånnt) hvis ikke jeg visste at klokken 07.30 skulle det stå en håndtværker på døra mi og komme inn for å fikse den ene veggen i stua... Ikke så gøy å ha en unge som kaster opp mens man har fremmede i hus som skal jobbe... Mr.Sogyn skulle sove hos sin mamma, for det er ikke så lett å sove hjemme mens snekkeren jobber, så jeg er uten bil og bilstoler... Når man er alene med 2 barn er det jo heller ikke så lett å få levert den friske ungen i barnehagen heller... (Uten bil ihvertfall...)
Betrakt dette som dagens klageinnlegg..... ;)
Nå har vi ihvertfall fått siste skrik innen interiør i stua! Dette er vår nye fokusvegg!!

Neida... Jeg bare tuller :) Forhåpentligvis kan jeg få tak i tapet og slikt i morgen... Kanskje jeg får revet tapeten som er på den ene veggen i stua også....  
Så nå sitter ungene i hver sin recliner og ser på tv... Mens mor får dekket sitt dagligve behov for blogg og kaffe :) Må bare ha med bilde av Ritzenhoffkoppen min (espressokopp) med noem nydelige knapper oppi :) Jeg har forresten lenge hatt lyst til å vise frem svalene som henger over sjenken min i stua, men de er utrolig vanskelige å ta bilder av... De vil liksom ikke henge i ro i rett vinkel og de takler blitsen dårlig.... Men fine det er de!! Så frem til jeg får tatt noen bedre, så jeg bare vise frem disse :)Ha en superduper dag folkens!!! 

Ta Ta :)

7 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!