mandag 24. januar 2011

Hva har jeg begitt meg ut på??

Jeg har nå begitt meg ut på noe jeg slettes ikke er sikker på om jeg vil klare å fullføre. Men jeg skal gjøre mitt beste og prøve hardt! Jeg er ingen superhekler, men jeg ser jo at lappene går fortere og fortere og det er jo bra! Har fått til 16 lapper siden torsdag, men så har jeg jo vært så heldig å få besøk av omgangssyken i helgen, så tempoet har vært heller labert...
I dag skal jeg gjøre en kjempeinnsats på hjemmefronten... Etter mye sykdom i hjemmet og oppussing av stua har på en måte resten av huset og klesvask og slinkt blirr skikkelig forsømt... Skjønner ikke dette... I noen hjem ser det da ut som om dette går av seg selv, men slik er det altså ikke her i huset... Så nå ska jeg bevilge meg selv en liten kopp kaffe, for jeg slår på turboen og rydder/vasker hus...
På onsdag kommer Mammaen min og Lillebror på besøk!! Og pappa kommer han også.
Det blir kjempekoselig!!
(Jeg skal fortelle dere en liiiiten hemmelighet.... De kommer for å feire bursdagen min som er på torsdag.. Og de hadde vel ikke kommet hvis ikke det hadde vært en litt rund dag? HYSJ! jeg fyller 30... Men ikke si det til noen!!!)
Her er ihvertfall noen av lappene jeg har laget

7 kommentarer:

 1. ÅH! Sånn vil jeg også lage!! Kjempeflink er du!
  Du får nyte siste dagene av 20-årene:)

  SvarSlett
 2. å så fine farger - og fint mønster. Ser ut som det blir teppe på deg ja!
  Hva slags garn bruker du? Det var utrolig mange fine fargenyanser
  Skal love deg at ingenting går av seg selv her i gården heller. Vaska 3 maskiner med klær i går kveld, og 5 i dag .... siden jeg tok meg "fri" fra slikt i helga....

  SvarSlett
 3. Så flink og kreativ du er! Flotte farger! Blir sikkert kjempeflott når det blir ferdig:)

  Ønsker deg en flott mandagskveld!

  SvarSlett
 4. Så flotte lapper, gleder meg til å se erdig teppe, jeg er sikker på at du får det til :)! Jeg har holdt på med et teppe siden i høst, og er langt fra ferdig, men det får ta den tiden det tar. Må gjøre litt annet også innimellom ;)

  Kos deg med besøk og feiring av stordag!

  SvarSlett
 5. Gikk litt fort her - ferdig teppe, skulle det stå ;)!

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Jeg vil også komme! :(

  Og digger fargene du har brukt her!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!