søndag 16. januar 2011

Gjett hva jeg har gjort i helgen!!!???

Jeg har pusset opp stua! Torsdag skrev jeg et innlegg om at en mann kom og reparerte den ene veggen vår i stua... Den kvelden reiv jeg av tapeten på den lengste veggen i stua vår og sparklet alle hullene :) De andre veggene er det malt panel på og jeg gidder rett og slett ikke gjøre noe med den akkurat nå... Fredag startet den ville jakten etter den overmalbare apeten jeg skulle ha (eller miljøstria...) Jeg har det på kjøkkenet også og ville ha den samme her... Ikke akkurat top of the pops med miljøstrie her, men underlaget krever det, med mindre mal legger nye plater da...
Jeg fikk hentet 2 ruller tapet noen mil unna i den ene retningen og 1 rull et par mil den andre...
Så fikk vi jo selvfølgelig besøk av den heller uvelkomne omgangssyken... Prinsessa hadde den på torsdag og Prinsen fikk den på lørdag sammen med Mr.Sigyn... Bare jeg som ikke har hatt tid til å bli syk enda :)
Dette besøket betydde selvfølgelig at i tillegg til rollen som sykesøster, kokk og alt det der, var det jeg som måtte pusse opp da....
Mr. Sigyn hjalp meg med å få på plass listene i dag...
Jeg har malt alle veggene og lagt ny tapet på to av dem...
Her er en liten smakebit :) Man ser ihvertfall fargene jeg har brukt :)
Har ikke fått påå noenting på veggene enda, men det kommer...
Har tatt bilde av kroken min :)
(kanakje ikke så alt for fasjonabel den Reclinern, men den er innamri god!!)

2 kommentarer:

  1. WOW! Du e flink! Og du inspirerer!:)

    SvarSlett
  2. Liker absolutt fargen! Gleder meg til å se mer bilder ;)

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!