søndag 30. januar 2011

For en helg!!!

Ja, da var helgen snart over og min store dag ble skikkelig feiret! Familien min er veldig sammensveiset og betyr masse for meg... Så da Mamma og Lillebror (på 22) kom på onsdag var det fest i stuen! Jeg hadde bursdag på torsdag og Mamma tok meg med på shopping og lunsj på formiddagen. Jeg fikk masse fine pakker ved frokostbordet!!
Dette kortet fra tanten og onkelen min fikk oss til å grine litt da... Synes hun skriver så fint og jeg har vel nesten vokst opp like mye hos dem som hjemme :)


Denne skredderkofferten fikk jeg fra Mamma og Pappa. Den var fylt med godsaker som stoff og garn. Det traff midt i blinken!!I tillegg var det med et gavekort. Det skal bruke på en reise til Oslo i sommer slik at jeg kan få besøkt søsteren min. Det følger også med barnepass i gavekortet, så M og P kommer hit og passer ungene :) Deilig!!!


Jeg fikk også smykker, øredobber, lysestaker og fine ting :) Så da Mr.Sigyn var ferdig på jobb kom han med en stoor pakke!! Jeg var kjempespennt på hva som kunne være inni!! På kortet sto det at pakken var fra han, barna, Mamma og Pappa, Lillesøster og Lillebror og fra svigers. De hadde altså spleiset på pakke til meg!
Inni Esken lå det nemlig dette!!:


Et Nikon D3100 speilreflekskamera!!! Jeg har drømt om speilreflekskamera lenge, men ikke hatt råd til å kjøpe noe slikt... De hadde til og med kjøpt med to objektiver!! Et 18-55 og et 55 - 300!!
Trenger jeg å si jeg var overlykkelig???
Heeelt fantastisk!! Min Lillesøss er fotograf, så hun kunne ha kurs med meg til sommeren når vi skal treffes da...

Pappa kom på kvelden og endelig var vi nesten komplett...
For det var bare en liiiten skår i gleden... Min kjære, kjære Lillesøss kunne ikke komme, for hun var opptatt med studier.  Jeg hadde hatt et liiite håp om at hun kanskje kunne komme til bursdagen min, men hadde resignert for en stund siden... Hun fikk det rett og slett ikke til.

Vi som var her koste oss masse!!
På fredag måtte jeg jobbe på formidagen, og det er ubeskrivelig deilig å komme hjem til en stoor familie som har puslet litt i huset, lagd middag og ordnet til man kommer hjem fra jobb!! Svigers kom på kaffebesøk på ettermiddagen og de hadde med blomster :) Det er alltid hyggelig med blomster!! Etter et koselig kaffeslaberas dro Svigers hjem og ungene ble motvillig lagt...
Mr.Sigyn og min Lillebror dro ut for å handle inn noe småtterier som vi hadde glemt å kjøpe...
Imens koste vi andre oss med et glass vin og fredagsunderholdning på tv. :)

De som var på butikken ble urovekkende lenge borte synes jeg og vi andre begynte å bli sultne på kveldsmat...
Og plutselig sto hun der!!! I min stue!!!
Min kjære, vakre, snille Lillesøss!!! Vet ikke hva jeg sa eller noe, jeg bare overfalt henne med klemmer og klarte ikke slippe henne i det hele tatt!! Tårene randt i strie strømmer!! Griner nesten her bare jeg forteller om det! Enn at de hadde kjøpt billetter til henne og fått henne hit uten at jeg visste noen ting!! Jeg hadde ikke sett henne siden i sommer, så dette var bare BEST!!
Klarte ikke å la være å ta på henne hele kvelden for å være sikker på at hun fremdeles var her!! (bildet har jeg lånt i bloggen hennes)

Vi koste oss sammen resten av helgen, Mamma hadde bursdag på Lørdag, så vi fikk feiret den også :) I dag er det skikkelig vakuum i huset etter dem... Tomt... Men for en fantastisk helg det har vært!! UTROLIG!! Vi skal leve lenge på denne helgen til vi treffes igjen i påsken :)

8 kommentarer:

 1. Herlig!:) Sååååå glad på dine vegne!!! <3

  SvarSlett
 2. <3<3<3<3<3<3<3<3 Var så utrolig deilig å se deg igjen, og har hatt en kjempekjempe fin helg! Du fortjener kun det aller beste :) Jeg gleder meg så inderlig mye til vi sees igjen! :)

  SvarSlett
 3. For ei fin helg du har hatt da....masse opplevelser.Håper du lever lenge på disse minnene.

  SvarSlett
 4. Høres ut som om du har hatt ei fantastisk helg med alle de du er glade i! Herlig!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen som har vært! Koselig at du vi være min følger! Jeg kommer nok innom her igjen!

  God uke til deg!

  SvarSlett
 6. Så herlig å få en slik overraskelse, at søsteren din kom på besøk. Masse flotte gaver du fikk også.
  Håper du får en fin uke.

  SvarSlett
 7. For en herlig feiring det ble! Gratulerer med overstått dag :)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!