lørdag 1. januar 2011

Alle gode ønsker!!!

Godt Nyttår alle sammen! Ja, da her vi jaggu meg kommet inn i 2011!! Begynner å føle meg litt gammel... Årene går jo så fort!! Vi hadde ei kjempefin feiring i går sammen med et vennepar og deres to barn som er like gamle som våre :) Og de er bestevenner :) Jeg lagde kalkunfilet med godt tilbehør og vi kosa oss alle mann!! I 20.30 tiden dro de andre hjem og ungene våre la seg. Da var det bare meg og "Mr.Sigyn" som satt opp til klokken 00 :) Så la vi oss vi også :) En rolig og koselig nyttårsaften!
Håper det nye året bringer med seg gode ting!! Jeg ønsker meg virkelig en ny jobb! Jobber bare 32% fast nå og jobber ekstra når jeg kan, men noe fast hadde virkelig gjort seg!! Håper jeg klarer å lære meg nye ting og at jeg kanskje kan klare å ta bedre vare på meg selv i året som kommer... Ellers har jeg ingen nyttårsforsetter... Kollagen er satt sammen av bilder av pynten på nyttårsbordet. Litt harry med lyslenke på bordet, men ;) Jeg bor jo i harryland, så alt er lov :)

6 kommentarer:

 1. De selger bordpynt i form av lyslenker i bøtter og spann overalt her, og det fungerer jo. Harry er bra :) Veldig fint pyntet, som alltid! :)

  SvarSlett
 2. Høres ut som en hyggelig kveld. ja, vi håper dette året bringer med seg mye godt!
  Håper du får ny jobb dette året.
  ha en god lørdagskveld!

  klem fra Thea

  SvarSlett
 3. God nytt år til deg og dine
  Kommer til å følge bloggen din i 2011 også - mye inspirasjon å hente her
  Lykke til i jakten på ny jobb

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!