torsdag 30. desember 2010

SE HVA JEG HAR FÅTT!!!!

Da min kjære venninde var innom hos oss i dag hadde hun med seg denne til meg!!! Den er perfekt!! Har kost meg med å prøve den på flere plasser og har funnet en foreløpig, men har flere ideer og de kommer på løpende bånd :)


Det er ei Knallrød Luxolampe!!! Original!! Hurraaa!! Den er litt slitt i kantene, men det gjør den bare finere!! Noen skulle kaste den!!! (overse den stygge mor og barnlampen i bakgrunnen... den skal flyttes... nærmere utgansdøren :)) Jeg er superglad for den!! That thing made my day!!


11 kommentarer:

 1. Så gøy!

  Vi hadde en knall oransje slik lampe da jeg var liten. Lurer på hvor den ble av? (Sikkert kastet, sukk.)

  SvarSlett
 2. Tøff lampe. Har en slik jeg også..på loftet.. kanskje jeg skal ta den frem igjen?

  Heldig er du som har snill venninde iallefall:)

  Godt nytt år!

  Klem fra thea

  SvarSlett
 3. Så bra for deg at du fikk en slik lampe.
  Jo, de er jo stilige...har liksom ikke tenkt slik om denne lampetypen før. Da jeg var barn på 1970 tallet hadde alle ungene i flokken hver sin lampe på skrivebordet. Jeg hadde en orange. Har ikke tenkt på den på lenge...den finnes vel hjemme hos foreldrene mine kanskje;)

  SvarSlett
 4. Barndomsminner, jeg hadde ei oransje slik mens jeg bodde hjemme

  SvarSlett
 5. Ajajaj! Tror det står en helt lik rosa en i garasjen vår, som du sikkert husker? ;)
  Vil ha en svart om du har flere snille venninner ;p

  SvarSlett
 6. SV: Ja, mye finere den du har fått.. Uten tvil! :) Godt nyttår, kjære søss! Var godt å høre stemmen din i går :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!