torsdag 16. desember 2010

Julegaver

Jeg har ikke strikket så mange julegaver i år, men her er et par. Jeg har strikket et par selbuinspirerte votter til en gutt og et sett med trekantskjerf og pulsvarmere til søsteren hans. Pulsvarmerne har jeg laget oppskrift til selv og er kjempefornøyd med det!!
Dårlige bilder, for når man er stresset og ut i siste liter med trådfesting, innpakking og sending, har man ikke tid til å vente på dagslyset ;)
Har endelig fått sendt alle pakkene i dag!!! Her jobbes det KUN under press ;) Så nå kan jula bare komme. Bare et skår i gleden... (eller to egentlig) En av de julegavene jeg hadde gledet meg til å gi bort, hr ikke kommet enda! Jeg bestillte i goood tid 4. november og etter en stund begynte jeg å etterlyse den.... De påsto at den hadde kommet til butikken og butikken påsto at de ikke hadde fått den... Så etter mye mas måtte jeg bare bestille på nytt... Og det kan jo ta tid... Håper det kommer i morgen slik at jeg kan sende det så fort som mulig!!


5 kommentarer:

 1. Så flink du er! :-D

  Og det er så irriterende når man vet man bestiller i god tid og ikke får det til avtalt tid. Venter på noe som blir sendt fra Tyskland i dag :-S Kommer jo aldri hit i tide.. Men noen dager fra eller til spiller vell ingen rolle.

  Har sendt julegavene til dere ihvertfall. Og noe hjemover sånn at jeg skulle slippe å pakke så mange i kofferten.

  SvarSlett
 2. så fine ting du lager - kjekt å få slikt. Har faktisk laga over halvpartene av gavene i år. Planen var å lage noe til alle, men det kom både det ene og det andre i veien .....
  Neste år begynner jeg på julegavene i august!

  Du inspirerte meg til å prøve å bake lefser - håper å få gjort d lørdag eller søndag ....
  God helg - snart....

  SvarSlett
 3. SV: Vi savner deg også! Og venter på bilder! <3 :-D

  SvarSlett
 4. Mere spats forresten! ;) Og fant en link.. Vet ikke hvorfor, men jeg liker dette. http://www.outsapop.com/2010/12/mink-tongues-and-crocheted-heels.html

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!