onsdag 29. desember 2010

jul jul Jul JUl JUL!!!

Da er vi midt i romjula og jeg tenkte jeg skulle komme med en liten rapport fra jula hos oss :)
Jeg er kjempefornøyd med juletreet vårt og er slettes ikke av oppfatningen av at "less is more" når det kommer til pynting av tre :) Jeg har også pyntet flere fat med julepynt og stas :) På stuebordet står julegaven som er fra meg til meg :) Nemlig nisser fra Hadeland :) Synes de er kjempefine!!Vi fikk masse fine gaver også! Akkurat nå sitter jeg her med en deilig kopp kaffe fra den nye Senseo kaffemaskinen vi fikk hos svigers. Hos mamma og pappa fikk vi Menu Steam Tower, det kunne jeg ikke ta bilder av selv, for den er i bruk... Så jeg lånte et bilde... Storegutt hadde pyntet et nydelig juletre i barnehage som jeg fikk hos han :) Det varmer så godt i mammahjertet å få noe slikt :) Jeg fikk også kule salt og pepperbørser fra Menu fra lillebror. De er i bruk og står til pynt på spisebordet :) En gave som betyr mye for meg er familiebildet fra søsteren min! Det tok vi i sommer og er det eneste familiebildet jeg har med Mamma, Pappa, Lillesøster og Lillebror....
Jeg fikk mye annet fint også da! Lysestaker, vin og annet fint :)I går kveld satt samboen og jeg og spillte 10 000 :) Det er koselig!!

I dag kom vel årets største skuffelse på matfronten.. Jeg er så utrolig glad i ribbe... Så jeg tenkte å benytte meg av sjansen siden det fremdeles er jul, til å ha en ekstra ribbemiddag... Jeg ordnet, kokte, stekte, fikk svoren sprø, pyntet og i det hele tatt.... Jeg har til og med kjøpt inn ekstra tilbehør slik at jeg kan spise restene i morgen.... Men.... Vi satte oss til bords og satte tennene i ribba.... Samtlige spyttet den ut igjen! Den var superfæl! Hadde jeg ikke vært så forkjølet, hadde jeg nok kjennt det på lukten... Men... Skuffelsen sitter fremdeles i kroppen.... Så da ble det brødskive istadet...


Så nå skal jeg drikke opp kaffen min og ta meg et velfortjent glass vin....
Ha en fortsatt suuuper jul folkens!!

3 kommentarer:

 1. masse fin julepynt ....
  hva i allverden skjedde med ribba? var den sur fra før du begynte å steke, eller var det krydderet?
  Ha en fin romjul videre.....

  SvarSlett
 2. Kjempefint pyntet, men du har jo bra estetisk sans. Likte reinsdyret og trollgreinene spesielt godt ♥

  Jævlig kjipt det med ribben. Er det vanlig å plutselig få sur og harsk (om man kan si det?) ribbe? Har hørt flere slike historier.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!