søndag 12. desember 2010

Hva har skjedd??

Hvor ble det av vin og sang i helgene?? Greit at jeg snart runder 30, men dette var vel litt drøyt selv til meg og være... Hva brukte jeg min lørdagskveld på? Jo, jeg bakte lefser!! Har aldri gjort det før heller, så jeg lærte en del underveis... Jeg er rett og slett for god til å kjevle og jeg er for god til å steke... Noen av lefsene kunne nemlig gått for å være litt tykke flatbrød.... Men noe er brukbart da, så får jeg heller bare lage på nytt...
Måtte jo ta bilder av begivenheten :)

I dag morges bestemte ungene at vi skulle stå opp ca 06.15... Litt tidlig på en søndag etter mors mening men jeg hadde visst ikke stemmerett... Så etter en laaang frokost masse barnetv og en liten høneblund på mor, bakte vi rundstykker. De ble kjempegode!! Men tror nok prinsessa synes deigen var best ;)


3 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!