torsdag 9. desember 2010

Endelig noe jeg kan blogge :)

Det har vært litt travelt i det siste, så nå er det leeeenge siden jeg har blogget noe. Det har ikke vært helt stille på produseringsfronten, men mye av det er julegaver. Har strikket en genser til storgutten vår. Han hadde kofte fra før, men plagdes med knappene når han skulle skynde seg, så da måtte han jo får genser... Jeg er så fornøyd med fargevalget! Synes disse fargene sammen er så fine! Gleder meg til jeg er ferdig med julegavene, for da skal jeg få begynne på en maken genser i lillatoner til lillemor


11 kommentarer:

 1. Den var kjempefin! :) Veldig godt fargevalg, og jeg gleder meg til å se den i lillatoner også!

  SvarSlett
 2. Kjempefin genser, og fargene var helt nydelige sammen! :)

  SvarSlett
 3. kjempe fin :) Likte fargene ja!!! Å han ser jo virkelig fornøyd ut selv!! Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 4. Nydeleg gensar i flotte fargar og ein flott son du har. Han ser veldig fornøyd ut. ;)

  SvarSlett
 5. Så fin genser og fargene var veldig fine!

  SvarSlett
 6. Nydelig genser. Både fint og smart med rundfelling til barn.
  Har hatt litt samme problemet selv, å finne noe å bogge. Alt skal jo gies bort......
  Noe blogger jeg likevel, og håper mottakeren ikke skjønner det er til dem
  Klem

  SvarSlett
 7. nydelig genser. ser ut som han likte den.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!